NAKON ZLOSTAVLJANJA MALOLETNIKA POBEGAO IZ SARAJEVA! Zvezdu serije "Lud, zbunjen, normalan" tri godine niko nije video!

Autor:

Zabava

19.09.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zlostavljanja maloletnika gubi mu se svaki trag.

NAKON ZLOSTAVLJANJA MALOLETNIKA POBEGAO IZ SARAJEVA! Zvezdu serije "Lud, zbunjen, normalan" tri godine niko nije video!

Foto: Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal

Poznati bosanskohercegovački Moamer Kasumović, koji se proslavio ulogom u seriji "Lud, zbunjen, normalan", osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom. Ceo slučaj sa zlostavljanjem maloletnika desio se 2021. od kada se Momeru Kasumoviću gubi svaki trag.

Prema informacijama Raporta, delo se desilo 2021. godine, a upravo u tom periodu Kasumović je 'nestao' iz Sarajeva, odnosno vrlo retko je mogao da se sretne u gradu u kojem je živeo od 1996., svoje 15. godine, završio Akademiju scenskih umetnosti i kasnije radio.

Republika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

 

 

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, vreme je provodio uglavnom u rodnom Bijelom Polju, gde je bio aktivan u kulturnom životu. Tako je i na svom imanju pre dvije godine ugostio ekipu Radio-televizije Crne Gore.

- Na osnovu evidencija Tužilaštva KS informišemo vas da se protiv navedene osobe vodio postupak zbog krivičnog dela bludne radnje koji je pravosnažno okončan pred Opštinskim sudom u Sarajevu. Oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine - rečeno je za medije iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Kasumović je poznati glumac koji je glumio u brojnim predstavama i TV serijama, a široj regionalnoj publici poznat je po svojoj ulozi Damira Fazlinovića u hit seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading