"POSLE TRI TRENINGA KIK-BOKSA BORIO SAM SE U RINGU": Viktor Savić otkrio kako se pripremao za ulogu u filmu "Megdan", NINA SENIĆAR ŽALI SAMO ZA JEDNIM!

Autor:

Zabava

23.09.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor je u razgovoru za Republiku istakao da je ovim filmom ostvario svoj dečački san, dok je Nina otkrila da je njena želja ostala neispunjena.

Film "Megdan: Između vode i vatre" scenariste i producenta Alekse Balaševića, u režiji Todora Čapkanova, sutra će premijerno biti prikazan u Beogradu u Sava Centru, a uoči premijere ekipa Republike porazgovarala je sa autorskom i glumačkom ekipom. Viktor Savić nam je rekao da je ovaj film ostvarenje njegovih dečačkih snova.

Svaki decak masta da igra u ovakvom filmu. Odrastao sam na ovakvin filmovima. Uđem u video-klub i trazim sta ima novo od filmova sa Van Damom. Zbog ovakvih filmovima sam postao glumac. Nismo imali mnogo vremena za pripremu. Scenario se radio od 2021. Kad se doslo do izvršnog procesa imao sam samo tri treninga kik-boksa. Ceo život sam u sportu. Bio sam ceo u modricama - kaže nam Viktor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Kako je Savić dodao ceo film snimljen je za 22 dana.

- Ovaj film treba da se gleda sa celom porodicom. U njemu nema kriminala, realističan je i poziva na sport - ističe glumac.

U filmu Viktor igra MMA borca Malog koji zarad viših ciljeva ulazi u ring kako bi obezbedio novac za vaterpolo klub koji je pred zatvaranjem, za koji ga vežu najlepša sećanja na najboljeg prijatelja koji je ubijen u tuči u Budimpešti.

Mali je odlučio da udari i taj crni oblak kada je u tuči izgubio prijatelja nosi kroz ceo film. Moj lik ima dosta emotivnih linija - sa samim sobom, sa devojkom, menadžerom, sa najboljim prijateljem iz svog kluba - kaže Savić.

U filmu je od velike važnosti i njegov emotivni odnos s Jovanom, koju igra Nina Seničar. Snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi, ali dok je Viktor ispunio svoj san da se oproba u ringu, Nina nam kaže da je, nažalost, ostala uskraćena za to iskustvo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Treniram boks i baš sam želela da i ja imam neku scenu borbe, ali moraćemo da sačekamo neki nastavak filma da mi se ta želja ostvari. Ako budemo radili nastavak filma sigurno ulazim u ring! Ja sam sportski tip i najteze mi je palo sto nisam uspela da uđem u ring - kaže glumica kroz osmeh.

Ona je istakla da ovaj film ima dušu.

 

 

- Deo sam ljubavne priče koja motiviše glavnog lika. Zadovoljstvo mi je bilo da snimam s Aleksom, nismo se poznavali ranije, iako smo oboje iz Novog Sada. Posebno mi je bilo zadovoljstvo da snimam na lokacijama koje su obeležile moje detinjstvo - kaže Nina.

Ceo razgovor sa Ninom i Viktorom pogledajte u videu na početku teksta.

U filmu "Megdan: Između vode i vatre" igraju još Aleksandar Radojičić, Vojin Ćetković, Petar Božović, Jovana Balašević, Aleksandar Gavranić, Maja Berović i drugi. Ostvarenje stiže u bioskope širom Srbije od 26. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading