Sergej Trifunović DEPORTOVAN iz Hrvatske!

Autor:

Zabava

23.09.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom celog putovanja bio je u pratnji supruge Isidore

Sergej Trifunović DEPORTOVAN iz Hrvatske!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Glumac Sergej Trifunović je nedavno postao predmet pažnje javnosti nakon što je deportovan iz Hrvatske. Prema pisanju hrvatskog portala "Slobodna Dalmacija," Trifunović je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku na tri meseca. Ova odluka je stupila na snagu u prvim minutama 23. septembra ove godine, a Trifunoviću je ostavljen rok do tada da završi sve neophodne obaveze, nakon čega je morao napustiti Hrvatsku.

Kako saznaje "Telegraf", glumac je juče, 22. septembra, stigao u Beograd, a tokom celog putovanja bio je u pratnji supruge Isidore. Deportacija je izazvala brojne reakcije u javnosti, a Trifunović se za sada nije oglasio povodom ovog događaja.

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Sergej Trifunović deportovan iz Hrvatske

 


Ova vest je izazvala interesovanje javnosti, a mnogi su komentarisali ovaj događaj na društvenim mrežama. Deportacija je pokrenula raspravu o slobodi kretanja i odnosima između Srbije i Hrvatske.

Zabranu ulaska u Hrvatsku, koja se odnosi isključivo na teritoriju ove države, a ne na celu Evropsku uniju, Trifunović je dobio nakon više kontroverznih izjava i ponašanja u javnosti. .

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović, nakon što je osuđen na Prekršajnom sudu u Splitu na uslovnu zatvorsku kaznu zbog incidenta koji se dogodio pre godinu dana, suočen je s dodatnim posledicama. Nakon ročišta, pri izlasku iz suda, prišao mu je policajac iz Uprave za imigraciju i uručio mu rešenje o proterivanju iz Hrvatske.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading