POTRESNA SCENA NA NOVOM GROBLJU! Ćerka Radmile Živković miluje umrlicu pred sahranu majke, čeka se početak opela (FOTO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

24.09.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Radmile Živković stavila cvet na sanduk, pa plakala dok su je tešili članovi porodice

POTRESNA SCENA NA NOVOM GROBLJU! Ćerka Radmile Živković miluje umrlicu pred sahranu majke, čeka se početak opela (FOTO)

Foto: Republika

Sahrana glumice Radmile Živković uskoro počinje na Novom groblju u Beogradu, a pre toga se održava opelo. Porodica je među prvima stigla, a Radmilina ćerka Bojana Bambić milovala je umrlicu koja je bila pored kapele. Ona je plakala za svojom majkom, a njen otac je kasnije pozvao da uđe u kapelu, kako bi primali saučešća pred sahranu. 

Bojana je pri ulasku u kapelu stavila cvet na sanduk, pa je plakala dok su je tešili članovi porodice. 

Foto: Republika

Otac Radmiline ćerke Bojane Bambić

 

Podsetimo, komemoracija Radmili Živković, slavnoj glumici koja je preminula 20. septembra u Beogradu u 72. godini nakon duge i teške bolesti, završena je u Narodnom pozorištu u Beogradu. Višeminutim aplauzom okupljeni su uputili poslednji pozdrav velikoj umetnici, a tokom programa prisutni su imali priliku da se prisete svih važnih uloga i dostignuća Radmile Živković. Muzika je posebno obojila ovaj tužni skup, a ona ima posebno značenje.

Foto: Republika

Otac Radmiline ćerke Bojane Bambić

 

Naime, tokom emitovanja inserata iz filmova u kojima je Radmila Živković ostvarila uloge sve vreme su se u pozadini mogle čuti pesme italijanske pevačice Gabrijele Feri, koju je Radmila Živković obožavala.

Foto: Republika

Bojana Bambić miluje umrlicu majke

 

Pesmama "Sempre", "Roma Forestiera" i "Sette Par De Scarpe - Tutti Al Mare" prvakinja Drame Narodnog pozorišta ispraćena je u večnost. Upravo uz ovu muziku Radmila Živković je proživela najlepše trenutke, koji su obeležili njen život.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading