"KASANDRI SAM POŽELELA DOBAR DANČIĆ": Iva Štrljić u provodu s Koraimom Tores, FOTKE ZAPALILE MREŽE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama svoje fotografije sa popularnom glumicom iz Kolumbije..

"KASANDRI SAM POŽELELA DOBAR DANČIĆ": Iva Štrljić u provodu s Koraimom Tores, FOTKE ZAPALILE MREŽE! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dolazak Koraime Tores u Beograd izazvao je veliku pažnju javnosti, a slavnoj zvezdi telenovele "Kasandra" obradovali su se građani Srbije, baš kao i glumci iz serije "Igra sudbine", koji su sa slavnom Kasandrom imali priliku da sarađuju u ovoj seriji. Jedna od njih je i Iva Štrljić, koja je sinoć bila u provodu sa koleginicom iz Kolumbije.

Srpska glumica je na društvenim mrežama objavila fotografije sa Koraimom.

- Volim kada se ovako okupimo i radujemo novim uspesima naše serije koju obožavate evo vec šest sezona i više od hiljadu epizoda i hvala vam svima za tu ljubav. Sinoć je veče bilo zaista posebno jer smo ga proveli u društvu sjajne Koraime koju ćete moći da gledate u novim epizodama "Igre sudbine". Kako bi izgledao susret Kasandre i Dijane Erski...kakvu li bi modnu kreaciju Erski smislila za nju? Za početak Kasandri sam juče rekla "Dobar dančić" - napisala je Iva u opisu fotografija.

 

 

Dve glumice su blistale u elegantnom izdanju. Dok je Štrljićeva nosila kratku pink haljinu, Koraima je sve zasenila smelom odevnom kobinacijom - uskom mini haljinom sa prorezima, koja naglašava njenu vitku figuru.

Slavna venecuelanska glumica igraće epizodnu ulogu u šestoj sezoni "Igre sudbine", koja nosi naziv "Tajne prošlosti". Serija počinje da se prikazuje 30. septembra, a čuvena Kasandra nije želela da otkrije više detalja o ulozi.

Sve što mogu da kažem je da je na snimanjima vrlo prijatno. Zahvalna sam na pozivu, a ako se pojave nove mogućnosti, rado ću da dođem u Srbiju da radim - rekla je Koraima za Republiku i otkrila da su njeni partneri u seriji Pančeta (Sandra Bugarski) i Mido Pjanović (Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading