EVU RAS GAĐALI IZMETOM NASRED ULICE! Naša glumica (81) doživela TORTURU, napadnuta bez milosti!

Autor:

Zabava

03.10.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest srpske zvezde filma šokirala javnost!

EVU RAS GAĐALI IZMETOM NASRED ULICE! Naša glumica (81) doživela TORTURU, napadnuta bez milosti!

Foto: ATA Images/G.G.

Eva Ras je ime koje je zauvek obeležilo srpsku kinematografiju. Sa svojim nezaboravnim ulogama u filmovima kao što su "Ljubavni slučaj ili tragedija poštanske službenice", "Biće skoro propast sveta" i "Lepota poroka", Eva je postala simbol srpskog filma. Njeno umetničko izražavanje nije se zaustavilo samo na filmu, već je svoju kreativnost prenela i u svet književnosti i slikarstva.

Iako je Eva stekla ogromnu popularnost i poštovanje među publikom, suočila se sa nepoštovanjem i kritikama koji su je duboko povredili. U jednom intervjuu, Eva je otvorila dušu i podelila svoje iskustvo kako su je pojedinci vređali na ulici, a književni izdavači su je ignorisali i "radili joj iza leđa". Ova iskustva nisu uspela da poljuljaju njenu umetničku misiju, ali su sigurno ostavila traga na njenom duševnom miru.

- Reagujem tako što ih žalim, taj koji ima potrebu da gađa jednu babu fekalijama, mora da ima jedan jako tužan život, jer nije normalno da posle 63 godine bavljenja kulturom, da u Beogradu nemam izdavača. Ne možete nikome ni da zamerate, Bog je veliki - priča Eva koja kaže da je dugo tražila izdavača za svoju knjigu, ali u prestonici niko nije bio zainteresovan:

Republika

Foto: A. Nalbantjan

Eva Ras napadnuta

- Drugo izdanje knjige za godinu dana. Knjiga je izašla u Banjaluci, ovde je niko neće. Tamo sam veliki pisac, život je pun paradoksa. Ispričala sam to u nekoj emisiji i komentari čitalaca su bili takvi: "Baba, nula"... Nemaju milosti ni kada imate 81 godinu.

- Igram glavnu ulogu u jednom portugalskom filmu. Potpuno sam ostvarena, ne ide mi se u Portugal. Snalazim se u jeziku ali mi je mnogo teža uloga baš zbog toga. Trebalo je da igram kod Ahmeta Imamovića, na ladino jeziku, desilo se da nisam odigrala zbog vesti da imam dečka koji je 50 godina mlađi od mene. Čovek nije lud da sa ludom babom snima umetnički film. Kako on u Sarajevu da zna da nemam dečka i da sam normalna - ističe Eva za Blic, te dodaje da je mnoge prijateljice izgubila i da čeka kada će njoj otkucati zadnji čas.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

Reditelj je pljunuo

Eva Ras je podelila svoje iskustvo susreta sa poljskim rediteljem Andžejem Vajdom, koji je snimao film u Jugoslaviji početkom šezdesetih. Nažalost, umesto priznanja za svoj talenat, Eva se suočila sa neprijatnošću kada je Vajda javno ponizio i odbacio.

- Poljski reditelj Vajda, došao je u Srbiju da radi film "Sibirska lejdi Magbet" i odmah je podelio uloge Ljubi Tadiću, Oliveri Marković... Međutim trebalo im je i neko mlađe lice, a tadašnju umetnički direktor Boba Selenić odmah je predložio mene, jer je smatrao da sam ja čudo od talenta - kaže glumica za Grand Online i objašnjava rasplet situacije:

- Čovek me je pogledao i pljunuo: "Pu, sklonite mi ovu ženu odavde." On je to rekao preda mnom. Nije me ni pustio na kasting, a bio je planetarno poznat i pljunuo me je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading