OSUĐENA SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA!

Autor:

Zabava

23.10.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isidora će morati da plati novčanu kaznu!

OSUĐENA SUPRUGA SERGEJA TRIFUNOVIĆA!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Instagram/Printscreen

Voditeljka Isidora Mijanović, supruga Sergeja Trifunovića osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu, saznaje Telegraf. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

Isidora Mijanović, supruga poznatog glumca Sergeja Trifunovića, dala je izjavu u policiji na Voždovcu nakon što je prijavljena za nasilje u porodici. Incident se dogodio sinoć oko 22 sata, kada su se Sergej i Isidora posvađali, a on je najavio da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Isidora je osuđena po Zakonu o strancima

Međutim, iako je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva izjavio da ne postoje dovoljni elemenati za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici, protiv Isidore je podneta prekršajna prijava, ali ne zbog nasilja u porodici, već zbog utvrđivanja da ilegalno boravi u Srbiji, jer je državljanka Hrvatske, prenose domaći mediji.

Tokom razgovora sa policjom, utvrđeno je da Isidora Mijanović boravi u Srbiji bez validne boravišne dozvole, što ju je dovelo do daljeg pritvora, ali bez elemenata nasilja u ovom slučaju. Bila je zadržana u policijskoj stanici na Voždovcu, gde je dala izjavu o celokupnom događaju. Sergej se pojavio ispred policijske stanice, ali nije želeo da da izjavu.

Republika

Foto: Republika

Sergej je sinoć bio na promociji albuma Sajsi MC

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading