HITNA REAKCIJA TUŽILAŠTVA ZBOG ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Odmah se oglasili, evo šta su rekli za slučaj NASILJA!

Autor:

Zabava

23.10.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u njihovom stanu na Voždovcu oko 22 sata!

HITNA REAKCIJA TUŽILAŠTVA ZBOG ŽENE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Odmah se oglasili, evo šta su rekli za slučaj NASILJA!

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović, koji je nedavno izgovorio sudbonosno "da", prijavio je svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića, nešto posle 22 sata.

Ovim povodom se sada oglasilo i Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Povodom prijavljenog događaja, konsultovan je dežurni javni tužilac Drugog OJT u Beogradu, koji se nakon što su mu predočene sve okolnosti, izjasnio da nema elemenata bilo kog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, uključujući nasilje u porodici. Prijavljenoj nisu izrečene ni hitne mere u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici - saopštilo je tužilaštvo.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Instagram/Printscreen

Tužilaštvo se oglasilo povodom nasilja koje je prijavio Sergej Trifunović

Podsećanja radi, prema izvorima bliskim slučaju, Trifunović je policiji ispričao da se posvađao sa suprugom, nakon čega je rekao da će napustiti stan. Isidora mu je, navodno, tada zapretila da će polomiti sve po kući. Policija je obavila razgovor s oboma, a tužilaštvo je zaključilo da nema elemenata krivičnog dela. Ipak, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora boravi u Srbiji ilegalno jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović oženio 23 godina mlađu Isidoru

Trifunović, koga publika poznaje po ulogama u popularnim domaćim serijama i filmovima, iznenadio je javnost kada se u maju ove godine oženio Isidorom, koja je inače 23 godine mlađa od njega. Njihova veza nije bila poznata javnosti do veridbe, koja je simbolično pala na njen 28. rođendan, nakon čega su se venčali na tajnoj ceremoniji u crkvi u Beogradu.

Republika

Foto: Instagram.com/isismo

Sergej Trifunović oženio 23 godina mlađu Isidoru

Inače, Isidora Mijanović, sada Trifunović, skrenula je pažnju javnosti kao voditeljka, producentkinja i manekenka. Radila je na Insta TV, a trenutno je kreativni urednik na jednoj drugoj televiziji. Mediji su ranije pisali da je bila u vezi sa bivšim dečkom pevačice Teodore Džehverović, košarkašem Ninom Čelebićem pre nego što je započela vezu sa Sergejem.

Republika

Foto: Instagram.com

Isidora Trifunović bila u vezi sa Ninom Čelebićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading