"OVO ŠTO MI OVA ŽENA RADI JE NASILJE U PORODICI"! Isplivao PRIVATNI SNIMAK Sergeja Trifunovića i Isidore - SKANDALOZNI VIDEO ZAPALIO MREŽE!

Autor:

Zabava

23.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabeležn trenutak razmirice između supružnika!

"OVO ŠTO MI OVA ŽENA RADI JE NASILJE U PORODICI"! Isplivao PRIVATNI SNIMAK Sergeja Trifunovića i Isidore - SKANDALOZNI VIDEO ZAPALIO MREŽE!

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović, poznati srpski glumac, sinoć je prijavio svoju 23 godine mlađu suprugu Isidoru za nasilje u porodici. Njihov odnos privukao je pažnju javnosti i nekoliko dana ranije, kada je došlo do neobičnog incidenta prilikom vožnje automobila.

Incident sa sladoledom

Prilikom vožnje u automobilu, Isidora je hranila Sergeja sladoledom, a on je u jednom trenutku počeo da se maže po licu, optužujući je za nasilje u porodici.

 

 

- Ako ovo nije nasilje u porodici, onda mi vi recite šta je. Za volanom sam, vozim, odgovorno sam lice. Ovo je nasilje u porodici, ovo što ova žena meni radi. Pogledajte, na šta ovo liči - izjavio je Sergej dok se Isidora smejala i kratko prokomentarisala nedostatak maramice.

- Budalo. Nemam maramicu - rekla je kratko.

- Ja budala? Šta mi radiš?! Zašto nemaš maramicu? Kakva je to žena koja nema maramicu? Kako vama ovo izgleda? Nemoj to da mi radiš, ostavi me na miru - vikao je Sergej ironično i nastavio da se šali sa njom.

- Pusti me kad vozim, hoćeš da izginemo? Posle što se derem, što sam ovakav? M'rš! - urlao je.

Reakcija javnosti

Ovaj neobičan incident privukao je pažnju javnosti, koja je bila podeljena u svojim reakcijama. Dok su neki osudili ponašanje Sergeja Trifunovića, drugi su podržali njegovu inicijativu da prijavi suprugu za nasilje u porodici.

Foto: ATA Images, Republika

Sergej i Isidora

Pravne posledice

Naime, nakon ovog incidenta, Sergej je i zaista prijavio Isidoru za nasilje u porodici, što je dovelo do pravnih posledica po nju. Isidora je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti zemlju.

Ovaj neobičan slučaj izazvao je dosta pažnje i različite reakcije javnosti. Njihov odnos privukao je pažnju medija i postao predmet brojnih rasprava, a konačni ishod ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading