ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ SE OPROSTILA OD OCA: Tužne reči Anite Lazić lede krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu objavila da će vreme i mesto sahrane Dragoslava Lazića biti naknadno saopšteni!

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ SE OPROSTILA OD OCA: Tužne reči Anite Lazić lede krv u žilama! (FOTO)

Foto: ATA Images

Reditelj Dragoslav Lazić je sinoć preminuo u 87. godini, a njegova ćerka, glumica Anita Lazić, danas se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk povodom ovog tužnog događaja.

Dragi prijatelji, U velikom bolu, obaveštavamo vas da nas je sinoć, posle duge i teške bolesti napustio naš tata,...

Posted by Anita Lazic on Wednesday, October 23, 2024

- Dragi prijatelji, u velikom bolu, obaveštavamo vas da nas je sinoć, posle duge i teške bolesti napustio naš tata, Dragoslav Lazić, reditelj, scenarista i producent, jedan od najplodnijih srpskih TV autora koji je iza sebe ostavio desetine hiljada sati snimljenog igranog programa, 10 filmova, brojne legendarne TV serije ("Muzikanti", "Građani sela Luga", "Parničari", "Ljubav na seoski način"…), više desetina TV drama i dokumentaraca. Dobitnik je više međunarodnih priznanja za režiju i jedan od pokretača Dana komedije u rodnoj Jagodini - započela je Anita, pa nastavila:

- Čitav njegov život bio je stvaranje i do poslednjeg daha bio je zaigrani dečak zadivljen nad čudima 'običnog', 'malog' čoveka o kome je pisao i za koga je stvarao. Voleo je život i išao mu je u susret hrabro i uvek sa blagim osmehom iza kog se krio ozbiljan humorista, velike osetljivosti i tananosti. Iza sebe je ostavio petoro dece i suprugu Draganu. Zauvek će nam nedostajati - dodala je glumica uz emotikone slomljenog srca.

Republika

Foto: ATA Images

Anita se oprostila od oca

Kako je saopštila, vreme i mesto sahrane će naknadno biti saopšteni.

Dragoslav Lazić je rođen 23. novembra 1936. godine u selu Ribare, u okolini Jagodine. Završio je gimnaziju u Jagodini, a Pravni fakultet i Višu filmsku školu u Beogradu. Bio je oženjen glumicom Draganom Turkalj Lazić, sa kojom ima blizance - sina i ćerku. Iz prethodnih brakova ima troje dece, sina Zorana i ćerku Katarinu sa slovenačkom producentkinjom Dunjom Klemenc, i Anitu, koja je glumica, sa glumicom Snežanom Savić. Lazićeve najpoznatije televizijske serije su: "Parničari", "Muzikanti", "Ljubav na seoski način", "Građani sela Luga", "Doktorka na selu", "Seljaci" i "Zvezdara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading