Umro Dragoslav Lazić!

Autor:

Zabava

23.10.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Anite Lazić i nekadašnji suprug glumice Snežane Savić iznenada je preminuo.

Umro Dragoslav Lazić!

Foto: ATA Images

Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić preminuo je u svojoj 87. godini, ostavljajući iza sebe bogatu umetničku karijeru i brojne tragove u svetu filma. Tokom svog života, Lazić je ostvario značajne uspehe i stekao ugled kao jedan od istaknutih kreatora srpske kinematografije. Njegov doprinos bioskopu ne može se preceniti, a mnogi njegovi radovi ostavili su dubok utisak na publiku i kritiku.

Foto: youtube.com

Dragoslav Lazić

Lazić je bio u braku sa talentovanom glumicom Snežanom Savić, sa kojom ima ćerku Anitu. Njihov brak, iako je završio razvodom, ostao je u prijateljskim odnosima. Snežana je isticala koliko je važno za njih da održavaju korektan odnos, posebno zbog dece. Nakon razvoda, Lazić je, u svoje 76. godini, postao otac blizanaca, što je bio iznenađujući obrt u njegovom životu.

Foto: ATA Images

Snežana Savić

Snežana je takođe podelila kako se blizanci uklapaju u širu sliku njihove porodice. Prema njenim rečima, ona se redovno viđa sa Lazićem i njegovom novom porodicom na važnim porodičnim događajima, poput rođendana njihovih unuka. Ove zajedničke proslave omogućavaju im da neguju prijateljstvo i bliskost, uprkos prošlim razdvojenostima.

U intervjuu za domaće medije, Snežana je istakla da blizanci, koji su se pojavili u Lazićevom životu nedavno, nisu previše stariji od njihove unuke, što dodatno komplikuje odnose između generacija.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - izjavila je glumica ranije za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading