PRONAĐENI NAPADAČI NA SINA NEBOJŠE GLOGOVCA! Pijani ga izudarali, mladić sve priznao POLICIJI!

Autor:

Zabava

24.10.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić tvrdi da je bio pod dejstvom alkohola kada je napao sina Nebojše Glogovca.

PRONAĐENI NAPADAČI NA SINA NEBOJŠE GLOGOVCA! Pijani ga izudarali, mladić sve priznao POLICIJI!

Foto: Facebook

Mladić koji je napao Gavrila Glogovca (26), sina pokojnog glumca Nebojše Glogovca, dok je čekao autobus na Novom Beogradu, kao i drugi mladić koji je vozio automobil u kom je bio napadač, identifikovani su nakon incidenta, saznaje Telegraf.rs.

Gavrilo Glogovac je prijavio da je oko 1.30 kod Fontane na Novom Beogradu, dok je čekao noćni autobus, nepoznati mladić izašao iz automobila i pesnicom ga udario u usta, zbog čega je zadobio frakturu gornjeg zuba. Utvrđeno je da su u automobilu bili I. M. (23) i L. S. (25), a da je vlasnik automobila majka mladića O. M.

O. M. priznao je da je 21. oktobra oko 1.30 u Ulici pariske komune izašao iz automobila koji je vozio njegov drug, a potom zatvorenom šakom u predelu glave udario Glogovčevog sina. 

- To sam uradio pred dejstvom alkohola, kajem se i ne poznajem ga odranije, a nismo bili ni u sukobu - rekao je mladić, kako prenosi Telegraf.

 

 

Podsetimo, Gavrilo je ovog leta stao na ludi kamen, a bivša supruga preminulog glumca Mina Glogovac objavila je srećne vesti na društvenim mrežama. Naslednik legendarnog umetnika izgovorio je sudbonosno "da" dugogodišnjoj izabranici, a venčanje je obavljeno u Zagrebu. Da je sve urađeno u tajnosti, govori i podatak da ni kumovi Nebojše Glogovca glumci Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović nisu bili obavešteni, te je i za njih ovo bilo iznenađenje.

Lepe vesti na društvenim mrežama podelila je Mina Glogovac, prva supruga slavnog glumca. Ona nije krila koliko je srećna što je njen mezimac pronašao onu pravu. Ona je objavila fotografiju mladenaca na svom Instagram profilu. Bez raskoši, venčanice i elegantnog odela mlada i mladoženja zavetovali su se na večnu ljubav. Nebojša Glogovac je u braku sa slikarkom Minom dobio dvojicu sinova - Gavrila i Miloša. Obojica glumčevih naslednika pojavili su se u drugom delu filma "Munje" i to je prvi i jedini put kad smo imali prilike da ih vidimo na filmskom platnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading