ANĐELKA PRPIĆ PODELILA SREĆNE VESTI, U SVE JE UKLJUČEN NJEN SUPRUG: Podelila zajedničku fotografiju, pa se obratila svojim NAJBLIŽIM!

Autor:

Zabava

25.10.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić je napunila 40 godina i organizovala nesvakidašnju žurku.

ANĐELKA PRPIĆ PODELILA SREĆNE VESTI, U SVE JE UKLJUČEN NJEN SUPRUG: Podelila zajedničku fotografiju, pa se obratila svojim NAJBLIŽIM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić nedavno je obeležila svoj 40. rođendan na jedinstven način, organizujući maskenbal proslavu za svoje najbliže prijatelje. Na svom Instagram profilu podelila je fotografije sa ovog neobičnog događaja, ističući posebnu temu večeri koja je podrazumevala slobodu izbora kostima za sve prisutne.

Jedna od fotografija koju je Anđelka podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama prikazuje trenutak kada se ljubi sa partnerom Markom Žugićem, ističući zahvalnost prema svim prisutnima. Ovaj intimni trenutak bacio je svetlo na Anđelkinu privatnost koju vešto čuva od očiju javnosti.

- Hvala ti, životiću! Hvala na ovim ljudima! Hvala na ljubavi! Idemo dalje - napisala je ona.

 

 

Pored proslavljanja rođendana, Anđelka je podelila i inspirativne reči o svom životnom putu. Ističe da je uživanje u svakodnevici ključno, te da je moguće pronaći lepotu čak i u najizazovnijim situacijama. Njene reči o vođenju sopstvenog života i preuzimanju odgovornosti za svoje odluke deluju inspirativno i podsticajno.

- Lepo mi je u mom životu, u mojoj svakodnevici. Divno je kad shvatiš da, bez obzira na to gde si skrenuo, imaš pravo da uključiš sva četiri žmigavca, da ubaciš u rikverec, da kreneš da izlaziš iz te uličice… Ima vozača koji će ti trubiti, jer su nervozni, ima i onih kojima nije teško da sačekaju, a u suštini, sve je do tebe. Ako ti u ‘taj auto’ sedneš otvoren i rešen da vidiš lepšu stranu svega, onda te neće mnogo potresti ostali vozači. Kad si ti napet, onda te poremeti čak i obično odsustvo ljubaznosti. Sve kreće od nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading