"OVO MI JE PODVALIO BIVŠI MUŽ" Jovana Pajić izbezumljeno PREKINULA INTERVJU! Kad je OVO ugledala, nije mogla da SAKRIJE reakciju (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u šoku nakon što je shvatila šta ima na sebi!

Pevačica Jovana Pajić sinoć je izazvala pažnju svojim nastupom u jednom prestoničkom lokalu, gde je zasijala u crno-beloj odevnoj kombinaciji. Naime, beli deo njenog stajlinga, sa zanimljivim detaljem koji deluje kao da se vezuje sa strane, istakao je njen specifičan modni ukus.

U razgovoru sa Republikom, pre nego što je zapevala pred fanovima, istakla je da je nova pesma spremna, a iako "Ludilo moje" važi za hit ovog leta, treme, kako kaže, nema.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Pajić uskoro izbacuje novu pesmu

- Gotova je pesma, sve je gotovo! Uskoro će, evo, samo što nije, što je bilo do nas, odradili smo maksimalno. Što se tiče pesme "Ludilo moje", mislim da je tako nešto falilo na našoj estradi, taj neki muzički pravac. Opet ću ponoviti, niko zapravo neće tu pesmu, svi hoće njen uspeh. Svi hoće pesmu koja je napravila uspeh, uopšte nije bitno kakva je ona, a zapravo je to jedna budalaština. Nije mi teže sada, kada izbacujem novu pesmu, ali uvek postoji odgovornost. Mogu samo da slušam sebe, da znam šta hoću, kako ta pesma deluje i utiče na mene - istakla je Pajićeva, te priznala da nakon vrtoglavog uspeha sledi i ostatak pesama, kao i album do sledeće jeseni.

Jovana se nakratko osvrnula i na svog kolegu, Emira Lapsusa, koji je nedavno izjavio da je pesma "Ludilo moje" prvobitno bila u njegovim rukama.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Pajić pred nastup u beogradskom lokalu

- Nisam se čula s njim, nema šta da se čujemo... Ne remeti me ta njegova izjava, bukvalno sam prazna linija, stvarno sam okej s tim šta god da kaže - rekla je pevačica.

Nismo mogli da ne primetimo i da Jovana na jednom uvetu nosi specifičnu minđušu, i to u obliku astrološkog znaka device. Igrom slučaja, njen bivši suprug Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, upravo je to u horoskopu.

- Molim?! Čekajte da skinem da vidim o čemu se radi... Devica?! Majke ti... Nisam ovo znala. Vidiš, ja ovo nisam ni videla! Ali, dobro, nema veze, bivši muž mi je devica, možda zbog toga... On mi je ovo podvalio! Sutra ću da pozovem astrologa - smeje se popularna pevačica, a zatim priznala da je podjednako nerviraju pitanja vezana za njega i njenu prijateljicu Mariju Šerifović:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Pajić i Sale Tropiko razveli su se 2021. godine

- Jednako me nervira i jedno i drugo! Sve što sam imala da kažem, i preko svoje volje, ja sam rekla. Ne volim da iznosim prljav veš, tu neku intimu, to mi je katastrofa! Ja ne umem da kažem "ne", pa novinari to iz mene nekako izvuku. Ali, ne volim da se ponavljam, sve sam rekla što imam na tu temu i nemam šta da dodam. Jedino da počnem da pričam na engleskom! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading