RADE ŠERBEDŽIJA HITNO OPERISAN! Glumac se odmah oglasio i objasnio kako se oseća! Zabrinuo kolege (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je to što je podelio anegdotu o tome kako je zaboravio zakazani koncert u Beogradu dok se pripremao za operaciju.

RADE ŠERBEDŽIJA HITNO OPERISAN! Glumac se odmah oglasio i objasnio kako se oseća! Zabrinuo kolege (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati glumac Rade Šerbedžija nedavno se obratio svojim pratiocima putem Instagrama iz bašte kafića u Šibeniku, gde je otkrio da je nedavno operisao kuk. U svom obraćanju, Rade je istakao da se nalazi ispred čuvene šibenske katedrale, nakon premijere filma o Draženu Petroviću. Ovaj događaj ga je podsetio na ulicu u kojoj su odrasli njegovi prijatelji Arsen Dedić, Mišo Kovač, Vice Vukov i Igor Mandić.

 


 

 

Rade je pokazao svoju štaku i otkrio da je operisao kuk pre mesec dana. Zanimljivo je to što je podelio anegdotu o tome kako je zaboravio zakazani koncert u Beogradu dok se pripremao za operaciju. Čak je izrazio svoju zabrinutost doktoru, navodeći da je zaboravio na zakazani događaj u Domu sindikata u Beogradu. Ovaj detalj baca svetlo na posvećenost umetnosti i profesionalizam koji Rade Šerbedžija neguje, čak i u trenucima brige o svom zdravlju.

Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Rade Šerbedžija

 

Poruke podrške i želje za brz oporavak

U komentarima ispod objave, pratioci su iskazali svoju podršku i poželeli Radeu brz oporavak. Ovo je još jedan pokazatelj koliko je ovaj poznati glumac voljen i poštovan među svojom publikom. Njegova iskrenost i otvorenost o ličnim izazovima, poput operacije, dodatno povezuje sa svojom publikom i čini ga još bližim svojim obožavaocima.

Rade Šerbedžija je definitivno ostavio snažan utisak svojim otvorenim obraćanjem putem društvenih mreža, ističući važnost brige o zdravlju i istrajnosti u umetničkom radu. Svi koji prate njegov rad sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na scenu i nastup u Beogradu, sa željama za što brži oporavak. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading