BIVŠA ŽENA MILANA KALINIĆA PREKINULA ĆUTNJU! Sandra sve šokirala nakon razvoda: "TAJNE SU TU..."

Autor:

Zabava

26.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavila tajanstvenu sliku nakon razvoda!

BIVŠA ŽENA MILANA KALINIĆA PREKINULA ĆUTNJU! Sandra sve šokirala nakon razvoda: "TAJNE SU TU..."

Foto: ATA Images

Milan Kalinić i Sandra Kalinić

Nakon 18 godina zajedničkog života, javnost je bila šokirana vestima o razvodu glumca i voditelja Milana Kalinića i njegove supruge Sandre. Ovaj događaj je izazvao veliko interesovanje i spekulacije, a detalji koji su procurili o njihovom životu nakon razvoda samo su pojačali radoznalost javnosti.

Foto: Instagram.com/kalinasandra

Sandra Kalinić

Nova objava na Instagramu

Nakon medijskih nagađanja i spekulacija, Sandra je iznenadila javnost novom objavom na svom profilu na Instagramu. Na slici iz automobila, sa kačketom na glavi, prati je pesma Đorđa Balaševića "Miholjsko leto".

"Tajne su tu, zato da ih neko nasluti,

Postoji reč koja vredi, tek kada se odćuti

Bog je kanuo čaj, svud je prasnuo sjaj"

Ova objava je izazvala brojne reakcije i postavila pitanje - šta se krije iza ove poruke?

Krah braka i novi počeci

Razvod Kalinića i Sandre je događaj koji je potresao javnost. Nakon početka godine, odlučili su da okončaju svoj dugogodišnji brak kako bi svako krenuo svojim putem. Milan je napustio zajednički stan na Voždovcu i započeo potragu za novim domom. S druge strane, preselio se kod svoje majke Bobe Kojović, te su postali česta pojava zajedno.

Foto: ataimages

Milan Kalinić

Svedočenja o lošim odnosima između bivših supružnika postala su javna tema, posebno zbog toga što se nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Milan je često sam ili u društvu svoje majke prisustvovao javnim događajima i premijerama.

Ovaj razvod je pokrenuo brojna pitanja i spekulacije, ali istina o razlozima iza odluke o razvodu i dalje ostaje skrivena. S obzirom na javni interes, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati život Milana Kalinića i Sandre nakon razvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading