NA MOSTU SE ČULI JEZIVI KRICI: Misterija nestanka Marijane iz Velikog brata i dalje LEDI KRV U ŽILAMA, porodica se HITNO oglasila!

Autor:

Zabava

24.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica ne odustaje od mogućnosti da se iščezla Marijana pronađe!

NA MOSTU SE ČULI JEZIVI KRICI: Misterija nestanka Marijane iz Velikog brata i dalje LEDI KRV U ŽILAMA, porodica se HITNO oglasila!

Foto: printscreen youtube

Uskoro će se navršiti dve godine od misterioznog nestanka Marijane Seifert, nekadašnje pobednice rijaliti šou-programa "Veliki brat". Naime, Marijana je iznenada nestala 27. aprila u Zagrebu, a sada njena i dalje neutešna porodica zahteva da se sa istragom krene ispočetka, jer su detalji oko njenog nestanka i dalje su obavijeni velom misterije.

Naime, uzimajući u obzir sve informacije koje su dostavili policiji, uključujući poruke koje je Marijana slala prijateljici o pretnjama, porodica iščezle Marijane istakli su želju da se istraga ponovo pokrene.

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji, uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o pretnjama - poručila je porodica Marijane Seifert, pa dodala:

Republika

Foto: Nikola Mutić, Facebook/Printscreen

Maja i Gordana Kovačević žele da pokrenu istragu

- Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid.

Takođe, porodica Kovačević, Marijanina majka Gordana i sestra Maja, posebno zahtevaju od policije da objasni zašto nisu razmotreni navodi i izjave svedoka koji su te noći bili sa Marijanom. Posebno se insistira na svedoku koji je čuo krikove na mostu i tvrdio da je Marijana sama skočila. Takođe, porodica traži povratak Marijaninih ličnih stvari i torbice.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana iz Velikog brata nestala je pre dve godine

- Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji da ide kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krikove na mostu i, kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading