OTKRIVENI SVI DETALJI NOVE "FARME"! Željko Mitrović pred učesnike postavio TEŽAK ZADATAK - ovo će malo kome uspeti!

Autor:

Zadruga

16.07.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici ovog realiti šoua biće suočeni sa mnogim izazovima!

OTKRIVENI SVI DETALJI NOVE "FARME"! Željko Mitrović pred učesnike postavio TEŽAK ZADATAK - ovo će malo kome uspeti!

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Željko Mitrović je na svom TikTok profilu podelio uzbudljiv snimak koji nagoveštava novi TV koncept.

Spiritualni vođa Pink korporacije je objavio detalje o nadolazećoj srednjevekovnoj "Farmi".

 

@zeljkomitrovic_

Poslednje pripreme za srednjevekovnu FARMU , koja uskoro počinje sa emitovanjem na NARODNOJ TV! ♬ original sound - Zeljko Mitrovic

 

- Poslednje pripreme za srednjevekovnu FARMU, koja uskoro počinje sa emitovanjem na Narodnoj TV! - napisao je on.

Video prikazuje atmosferu srednjeg veka, naglašavajući da će učesnici ovog reality šoua biti suočeni sa mnogim izazovima. Srednji vek nije bio poznat po svojoj higijeni, tehnološkim dostignućima ili progresivnim idejama, već je često opisan kao "mračno" razdoblje.

U tom periodu su razne bolesti harale, nije bilo modernih udobnosti poput kupatila ili tekuće vode u kućama, a higijenski standardi su bili niski. Takođe, srednji vek je bio poznat po surovosti, kao što su spaljivanje žena pod optužbom da su veštice i verovanje u ravnu Zemlju.

Republika

Foto: shutterstock, wikipedia, pink

 

Mitrovićeva objava nagoveštava da će srednjevekovna "Farma" biti intrigantan koncept, sa zadacima koji će verovatno odražavati izazove i okolnosti tog vremena.

- Pored dve igrane serije, dva kviza, i nove sezone svih formata, uveliko se na Pinku sprema nova sezona "Elita 8", ali paralelno se sprema i kompletna nova televizija, Narodna TV, na kojoj će jedan od nosećih formata biti i "Farma 8"! Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14og veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama! Na Narodnoj TV, gledaoci će moći gledati i novu sezonu Kursadžija, Nikad Izvini ali i veliki broj domaćih serija i Apolonovih i drugih domaćih filmova, kao i Crnu Guju, Alo Alo, Mućke….U svakom slučaju biće ovo nezaboravna i spektakularna sezona u znaku obeležavanja 30te godine od osnivanja tv Pinka - napisao je skoro Željko Mitrović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading