IVA GRGURIĆ TOKOM SNIMANJA KRENULA DA SE SKIDA! Kamera uhvatila svaki DETALJ njenog vrelog tela (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreli snimak izazvao aritmije jačem polu!

IVA GRGURIĆ TOKOM SNIMANJA KRENULA DA SE SKIDA! Kamera uhvatila svaki DETALJ njenog vrelog tela (GALERIJA)

Foto: Instagram.com/iva_grgurić_official

Iva Grgurić

Iva Grgurić, poznata starleta koja se proslavila učešćem u trećoj sezoni "Zadruge", u kojoj je odlukom glasova publike odnela pobedu, ne prestaje da intrigira javnost svojom pojavom, ali i neretkim izazovnim objavama na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/iva_grguric_official

Iva Grgurić

Nakon povlačenja iz javnosti, Iva je prošla kroz drastične promene u životu, a posebno je istakla svoje intenzivno vežbanje i estetske korekcije koje su drastično promenile njen fizički izgled. Osim toga, ona redovno objavljuje provokativne fotografije i snimke koji privlače znatnu pažnju medija i javnosti. 

Nedavno se pojavio snimak na kojem se atraktivna starleta snimala na luksuznoj jahti u izazovnoj haljini i topu. U jednom trenutku, sa osmehom na licu, počela je da spušta donji deo, privlačeći pažnju muškog pola. Ova situacija je izazvala veliku pažnju i komentare javnosti.

Podsećanja radi, Iva Grgurić je nedavno donela odluku da ponovo ode pod nož, ovoga puta kako bi smanjila grudi. Ona je otkrila da je sama došla do ove odluke i da se oseća dobro u vezi sa tim. 

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala uvek je u prvom planu to - rekla je Iva za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading