STANIJA I ASMIN STAJU PRED MATIČARA: Durdžić se hvali na sva zvona, konačno je dočekao VENČANJE SA STARLETOM (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićeva ne zna šta ju je snašlo!

STANIJA I ASMIN STAJU PRED MATIČARA: Durdžić se hvali na sva zvona, konačno je dočekao VENČANJE SA STARLETOM (FOTO)

Foto: Instagram.com, Ata images, Pixabay.com

Bivši partner aktuelne učesnice "Elite 8" Aneli AhmićAsmin Durdžić za kog je javnost i saznala kada se ona pojavila u prethodnoj sezoni rijalitija sa tvrdnjama da joj je Stanija Dobrojević preotela muža i da je njena ćerka Nora zbog toga ostala bez oca, objavio je na sva zvona da poznatu starletu vodi pred matičara.

Naime, on je putem Instagram storija otkrio svoju nameru da spakuje kofere i ode u Majami kod svoje lepše polovine, te iznenadio javnos najavom njihovog venčanja.

- Mislim da je vreme da spakujem kofere i da odem malo do Majamija, da uzmem ženu koju volim za ruku i odvedem pred matičara i da kažemo "DA" - istakao je on u svojoj objavi i dodao emotikone u obliku srca.

Republika

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić najavio venčanje u Americi

Podsetimo, Stanija i Asmin su odavno već vereni, ali je starleta u više navrata tu veridbu dovodila u pitanje i navodno čak i raskidala zbog celokupnog skandala kada se u javnosti pojavila majka njegovog deteta. 

Međutim, kako je vremenom i sama uviđala neke kontradiktornosti u Ahmićkinom izlaganju, odlučila je da Asminu da novu šansu, a on se svim silama borio da mu opstane ljubav sa Stanijom, koja je, po svemu sudeći, preživela i uragan Milton koji je nedavno Dobrojevićevoj ugrozio život.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su lepe trenutke imali u Crnoj Gori

Inače, Asmin Durždić sa celom porodicom Ahmić nije u dobrim odnosima i, kako je često isticao, svu komunikaciju sa njima i ubuduće želi da ima samo preko advokata.

On svu krivicu svaljuje na Aneli, njenu sestru Situ i majku Jasminu kada je u pitanju to što ne viđa dete, jer prema njegovoj priči, one čine sve da njegovo dete raste bez oca.

S druge strane, Aneli Ahmić je posle "Elite 7" ponovovo ušla u rijaliti, navodeći da je ona svojoj ćerki i otac i majka i da na taj način nastoji da obezvedi sebi i njoj lagodniji život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading