MLADA PEVAČICA UMRLA TOKOM KONCERTA! Iznenada se srušila i ostala nepomična na sceni, JEZIV SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST!

Autor:

Zabava

25.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna tragdija dogodila se u jednom staračkom domu u Kini.

MLADA PEVAČICA UMRLA TOKOM KONCERTA! Iznenada se srušila i ostala nepomična na sceni, JEZIV SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST!

Foto: Pixabay

Sveća

U gradu Čongking u Kini desila se nezapamćena tragedija koja je potresla javnost! Mlada pevačica preminula je na sceni, tokom nastupa, kada se iznenada srušila i ostala nepomična na sceni. 

Šokantan snimak trenutka kada pevačica naočigled štićenika staračkog doma pala usred koncerta proširio se društvenim mrežama. Na njemu se vide pokušaji članova osoblja da reanimiraju nesrećnu ženu.

Snimak možete pogledati ovde.

Pevačica je umrla usred koncerta nakon što se spotakla o haljinu i udarila glavom o pozornicu. Nesrećna žena je nastupala u lokalnom domu za penzionere za 90. rođendan jednog stanara, a sve se dogodio nakon što je otpevala dve pesme. Pevačica je imala 31 godinu.

Pre tragedije pevačica je hodala veoma usporeno, a onda se spotakla o svoju odeću i srušila, piše Mirror. 

Nakon pada ostala je nepomična na pozornici. Neimenovana žena prestala je da diše, a članovi osoblja pokušali su je da je reanimiraju pred šokiranom publikom. Odvedena je u obližnju bolnicu u kineskom gradu Čongking, ali joj nije bilo spasa.

Uprkos svim naporima lekara, umrla je ubrzo nakon dolaska. Kako se navodi u medijima, pevačica se ranije tog dana žalila da se ne oseća dobro, ali je ipak otišla na dogovoreni nastup. Telo je poslato na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Pamti se tragedija iz avgusta prošle godine kada je pevač Serhio Muriljo gon Alves Filjo ubijen dok je pokušavao da razdvoji par koji se svađao na njegovom nastupu u Brazilu. Pevač je tada upucan u glavu.

Takođe, ranije ove godine južnoafrički reper bio je jedan od dvojice muškaraca ubijenih u pucnjavi iz automobila u Durbanu, a tragedija se desila pre njegovog nastupa, navodi Mirror.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading