DA LI JE BOLJE BITI LEPA ILI PAMETNA? Monika Beluči je dala svoj SUD i ovo poručila ŽENAMA širom sveta!

Autor:

Zabava

27.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska glumica važi za jednu od najlepših žena na svetu.

DA LI JE BOLJE BITI LEPA ILI PAMETNA? Monika Beluči je dala svoj SUD i ovo poručila ŽENAMA širom sveta!

Foto: prinscreen

Glumica Monika Beluči očarala je planetu lepotom, a sada je u jednom intervjuu progovorila o svom fizičkom izgledu i odgovorila na pitanje da li je bolje biti lep ili pametan.

Iz ugla jedne od najlepših žena na svetu stvari stoje ovako:

- Ako ste glupi, lepota je hendikep. Ako ste mudri i znate kako da je upotrebite, onda nije. Lepota izaziva radoznalost drugih ljudi. Međutim, lepota traje svega pet minuta ako nemate nešto drugo da tu radoznalost zadrži. Poznajem mnogo lepih osoba čiji životi su tako strašni. Moj izgled je, svakako, uticao na moju karijeru i na moj privatni život. Ne mislim da bih napravila ovakvu karijeru da sam bila samo lepa. Režiseri vas ne zovu na kasting zbog vaše ljepote, nego zbog vašeg talenta. Moja karijera je uzbudljiva, ali ljubav je na prvom mestu, pre svega ljubav vaših bližnjih. Srećna sam zato što sam voljena - rekla je Belučijeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Glumica je istakla da je najviše tokom karijere naučila od svog bivšeg supruga, ali da može da bira, najviše bi volela da ponovo radi s Robertom de Nirom zato što ga doživljava kao svog starijeg brata.

- Još od malena volela sam modni dizajn. Filmom sam počela da se bavim na nagovor nekolicine prijatelja i saradnika, vođena instinktom i radoznalošću. U početku nisam znala da li sam još uvek model ili sam postala glumica. Želela sam da budem glumica, ali je u to bilo teško verovati. Sada su stvari legle na svoje mesto i ponude koje dobijam su sve zanimljivije. Moj instinkt mi je oduvek govorio da je film prostor u kojem mogu da izrazim svoj talenat. Biti glumica je sublimacija ženstvenosti - rekla je Monika.

Glumica je podstila da je u Srbiji bila dva puta, prilikom otvaranja Kustendorfa 2013, kao i FEST-a 2017. godine, kao da bi volela da ponovo poseti Beograd da u njemu snimi neki novi film.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading