DEJVID BEKAM TUŽIO GLUMCA: Izgubio 14 miliona dolara!

Autor:

Zabava

30.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je naveo kao razlog!

DEJVID BEKAM TUŽIO GLUMCA: Izgubio 14 miliona dolara!

Foto: Tanjug/AP

Legenda Mančester junajteda Dejvid Bekam

Fudbalska legenda Dejvid Bekam nedavno je podigao tužbu protiv glumca Marka Valberga zbog navodnog gubitka od 14 miliona dolara. Prema Bekamovoj tužbi, kompanija F45 Training, koja pripada Valbergu, nije na vreme isplatila Bekamov udeo za marketinške objave na društvenim mrežama, što je dovelo do navedenog gubitka. Bekam je pristao da postane "globalni ambasador" za fitnes kompaniju F45 Training u zamenu za akcije u kompaniji, ali tvrdi da mu kompanija nije isplatila ugovoreni iznos na vreme, što je rezultiralo značajnim finansijskim gubicima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejvid Bekam

Advokati Bekama tvrde da je F45 bio obavezan da ga isplati u akcijama kompanije u roku od šest meseci od njene inicijalne javne ponude akcija u januaru 2022. Međutim, kompanija je navodno odugovlačila s isplatom, što je dovelo do pada vrednosti akcija i Bekamovog gubitka od oko 9,3 miliona dolara. Advokati F45 poriču ove tvrdnje, navodeći da su akcije izdate na vreme i optužuju Bekamovu kompaniju za pokušaj nepravedne zarade.

Bekamova firma "DB Ventures Limited" pridružila se australijskom golferu Gregu Normanu u podnošenju građanske tužbe protiv F45, Marka Valberga i nekoliko suosnivača. Međutim, sudija je naredila da Bekam i Norman moraju da tuže odvojeno, što je rezultiralo Bekamovim podnošenjem nove tužbe u maju 2023. godine. U septembru iste godine, federalna sutkinja iz Kalifornije odbila je zahtev za odbacivanje tužbe koji su podneli advokati F45, utvrdivši da je Bekam ispunio svoje obaveze prema F45, ali da fitnes kompanija "nije učinila izdate akcije slobodno prenosivim".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Podaci na internetu ukazuju da je standardna cena za angažovanje Dejvida Bekama za privatne događaje između milion ipo i dva miliona dolara. Kada je reč o Instagram objavama, cena se kreće oko 300.000 dolara u proseku, prema Business Insider-u. Ovaj slučaj baca novo svetlo na visoke cene angažovanja slavnih ličnosti za marketinške svrhe na društvenim mrežama, otkrivajući detalje o finansijskim transakcijama koje su u pozadini ovakvih poslovnih aranžmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kolega

01.05.2024 01:09

jadni su oni koji baziraju kupovinu necega na bazi toga sto je nako poznat reklamira. Ili valja ili ne valja.