ŠOK! PREMINUO GLUMAC IZ "PIRATA SA KARIBA"! Nesrećnog čoveka RASTRGLA ajkula!

Autor:

Zabava

24.06.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 49 godina.

ŠOK! PREMINUO GLUMAC IZ "PIRATA SA KARIBA"! Nesrećnog čoveka RASTRGLA ajkula!

Foto: Pixabay

Sveća

Poznati surfer Tamajo Peri (49), koji je zaigrao u filmu "Pirati sa Kariba", preminuo je u nedelju nakon napada ajkule! Sve se desilo dok je surfovao na obalama Oahua, ostrva na Havajima. Njegova harizma i veštine takođe su mu donele uloge u hitovima iz 2002. "Plava simpatija", "Izgubljeni", "Pirati sa Kariba: Na stranim plimama" i "Havaji 5-0".

Perija su navodno pronašli lokalni surferi kod plaže Malaekahana na severnoj obali Oahua bez ruke i noge, navodi Stab Magazin.

Očevici koji su ugledali telo kažu da je, prema vidljivim povredama, moguće da je Peri pretrpeo mnogo gore od jednog ujeda ajkule. Spasioci su zatim dovezli nesrećnog čoevka na obalu džet skijem, a bolničari su ga proglasili mrtvim, rekli su zvaničnici na konferenciji za novinare. 

Iz Okeanske bezbednosti objavljeno je upozorenje na ajkule u ovoj oblasti nakon napada. 

Peri je rođen 1975. godine, odrastao je na istočnoj strani Oahua, a karijeru je napravio na Severnoj obali, i kao profesionalni surfer i kasnije kao spasilac. Počeo je da surfuje sa 12 godina, a dok je bio tinejdžer, Peri je važio za mirnog lokalnog dečaka koji je morao da pozajmi daske za surfovanje jer nije imao sponzore.

Dve godine kasnije, Peri je osvojio Pipeline Masters, a do 2005. godine, nadaleko je bio poznat kao jedan od najistaknutijih surfera Pipelinesa. Preminuli je privukao pažnju svojim osmehom i ležernom ravnotežom dok se borio sa velikim talasima. 

Iza sebe je ostavio suprugu Emiliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading