Otac ANĐELINE DŽOLI progovorio o ćerkinim problemima s MENTALNIM zdravljem! SVE JE POČELO OVAKO!

Autor:

Zabava

25.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovi porodični odnosi su na ivici sukoba i pomirenja.

Otac ANĐELINE DŽOLI progovorio o ćerkinim problemima s MENTALNIM zdravljem! SVE JE POČELO OVAKO!

Foto: profimedia

Glumac Džon Vojt, otac slavne Anđeline Džoli, nije uvek bio blagonaklon prema svojoj naslednici, a njihovi poljuljani porodični odnosi prouzrokovali su mnogo teških reči koje su se mogle čuti u javnosti. Anđelina se svojevremeno odrekla očevog prezimena, a Vojt je javno je komentarisao njene probleme s mentalnim zdravljem.

To što je Džon Vojt prevario Maršelin Bertran, čuvenu glumicu i majku Anđelinu Džoli, uticao je na ovako komplikovanu situaciju. Džon Vojt i Anđelina zbližili su se 2017. nakon njenog raskida sa Bredom Pit, koji je 2010. doprineo njihovom kratkotrajnom zbližavanju. Glumac je rekao da njen razvod od Maršelin bio okidač za psihičke probleme njihove naslednice nakon njenog razvoda od Bilija Boba Tortona 2003. godine.

Republika

Foto: Profimedia

Džon Vojt sa ćerkom i unukom

Godine 2002. glumac je u jednom intervjuu izrazio zabrinutost za mentalno zdravlje svoje ćerke, nakon čega nisu razgovarali pet godina. Rekao je kako je Anđelina imala mentalnih poteškoća nakon razvoda od Bilija Boba Tortona, a znakove psihičkih problema je po njemu pokazivala još dok je bila devojčica.

- Moj otac i ja ne razgovaramo. Nisam ljuta na njega, ali ne verujem da mi je neko porodica samo zato što smo u krvnom srodstvu. Nakon toliko godina shvatila sam da nije zdravo za mene da budem u njegovu društvu - rekla je jednom prilikom Anđelina.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Anđelina Džoli

Anđelina i njena ćerka Vivijen Maršelin nedavno su osvojile Toni nagradu za najbolji mjuzikl, a Vojt je prokomentarisao njihove uspehe.

- To je sjajno. Mnogo sam ponosan na Vivijen i na Endži jer se trudi da ohrabruje decu da bude ono što jesu! - rekao je Vojt, koji je ponovo, čini se, u dobrim odnosima sa svojom naslednicom.

Ove pohvale Džona Vojta došle su par meseci nakon što je javno iskritikovao Anđelinu jer je pokazala podršku Palestini u sukobu s Izraelom, te napisao da je "razočaran u nju", jer "ne razume božju istinu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading