UMRO ČUVENI PEVAČ, ČIJI HIT SVI PEVATE! Zauvek će biti upamćen po OVOJ PESMI!

Autor:

Zabava

25.06.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba, javnost se oprašta!

UMRO ČUVENI PEVAČ, ČIJI HIT SVI PEVATE! Zauvek će biti upamćen po OVOJ PESMI!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Pevač benda "Crazy Town", Širti Šelok, rođen kao Set Binzer, preminuo je u 49. godini. Njegova smrt, koja se dogodila 24. juna prema informacijama policije iz Los Anđelesa, potresla je muzičku industriju i fanove širom sveta. Uzrok smrti za sada nije poznat, ostavljajući mnoge u šoku i zavijene u tugu.

Hit "Butterfly" koji je obeležio jednu eru

Bend "Crazy Town" postao je poznat širom sveta zahvaljujući svojoj pesmi "Butterfly" (eng. leptir), koja je postala pravi svetski hit. Ipak, i pored uspeha ove pesme, bend je često proglašavan "one hit wonder" bendom, koji je postigao uspeh samo sa jednim hitom. Ipak, njihov uticaj na muzičku scenu bio je značajan, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji popularne muzike.

Republika

Foto: Printscreen/youtube/official video

Umro Širti Šelok

Borba sa zavisnošću od droge i alkohola

Širti Šelok se tokom karijere suočavao s ozbiljnim problemima s zavisnošću od droga. Bio je u više navrata na rehabilitaciji i otvoreno je govorio o svojim borbama s drogama i alkoholom. Učestvovao je u nekoliko reality emisija koje se bave problemima zavisnosti, kao što su "Celebrity Rehab with Dr. Drew" i "Sober House". Zbog posledica zavisnosti od opijata, pevač je u jednom momentu hospitalizovan, nakon čega je jedan period proveo u komi.

Iza sebe je ostavio troje dece.

Inače, Šelok je najpoznatiji kao frontmen i jedan od osnivača američkog rep-rok benda "Crazy Town". Bend je osnovan 1995. godine, zajedno sa kolegom Bretom Mazur (Epic Mazur). Njihova muzika kombinuje elemente hip-hopa, roka i alternative.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading