GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U IZNAJMLJENOM STANU! Porodica traga za odgovorima, sve je pod velom MISTERIJE!

Autor:

Zabava

27.06.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čileanski glumac Aleks Araja pronađen je mrtav u Kolumbiji.

GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U IZNAJMLJENOM STANU! Porodica traga za odgovorima, sve je pod velom MISTERIJE!

Foto: Pixabay

Sveća

Čileanski glumac Aleks Araja pronađen je mrtav u iznajmljenom stanu u Medeljinu u Kolumbiji. Njegova porodica traži odgovore od nadležnih budući da je glumac poslednji put viđen u društvu dve za sada nepoznate žene. Araja ih je, navodno, upoznao preko aplikacije za upoznavanje Tinder.

Žrtvin brat Eduardo Araja rekao je da su kamere zabležile kako dve nepoznate žene ulaze u stan koji je glumac iznajmio oko 23.30. Takođe, kamere su snimile i kako njih dve nakon dva sata izlaze iz stana, prenosi Njujork post.

Dve žene, čiji identitet i dalje nije poznat, navodno su uzele žrtvin telefon i kreditne kartice kojima su plaćale vožnju taksijem. Utvrđeno je da su kreditne kartice preminulog kasnije koristile i za kupovinu namirnica, ali i skupocenog nakita.

Araja je ocenio da te žene nisu jedine koje su umešane u smrt njegovog brata i da veruje da su one samo deo veće bande koja iskorišćava turiste.

Uzrok smrti Araje još nije objavljen, ali njegov brat je istakao da veruje da je bio drogiran. Šta se zaista desilo u iznajmljenom stanu u Kolumbiji i dalje nije poznato, a porodica traga za odgovorima i zahteva od nadležnih da reše slučaj budući da ovo nije jedini takav koji se od početka ove godine dogodio u Kolumbiji.

Neslavna statistika pokazuje da je glumac Aleks Araja čak 29. turista koji je od početka godine umro u Medeljinu, navedeno je u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading