ČUVENI KIJANU RIVS U KRAGUJEVCU: Zasvirao pred hiljadama ljudi, masa VRIŠTALA njegovo ime (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac pozdravljen ovacijama!

ČUVENI KIJANU RIVS U KRAGUJEVCU: Zasvirao pred hiljadama ljudi, masa VRIŠTALA njegovo ime (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Publika Arsenal festa, koji je večeras otvoren kao i svake godine u Kragujevcu, dočekala je sa oduševljenjem Kijanua Rivsa, slavnog glumca i muzičara, koji je sa svojim bendom "Dogstar" započeo veče za pamćenje. Njegovo pojavljivanje na bini izazvalo je nezapamćeno interesovanje i uzbuđenje među prisutnima, a protokol je bio rigorozan kako bi Rivs sa bendom prošao nesmetano do bine.

Kijanu je sa osmehom pozdravio usplahiranu publiku koja je skandirala njegovo ime, a svirajući bas gitaru sa zatvorenim očima, nonšalantno je uživao u svom svetu, prepuštajući se muzici. Bend "Dogstar" obnovio je aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album za svoju nezavisnu izdavačku kuću.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kijanu Rivs sa bendom "Dogstar" na Arsenal Festu u Kragujevcu

Inače, povodom povratka benda "Dogstar" na scenu, Kijanu je istakao da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme i da mu je nedostajalo zajedničko stvaranje pesama i koncerti. Fanovi su se takođe gurali kako bi prvi kupili njegov strip BRZRKR nadajući se da će dobiti njegov potpis.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stripovi Kijanu Rivsa

BRZRKR, prvi strip Kijanu Rivsa, najskuplji je na Kikstarteru ikada, i najprodavaniji originalni serijal u poslednjih 25 godina. Surovo nasilni novi serijal o besmrtnom ratniku može se naći u izdanju System Comicsa iz Beograda, a sva tri broja BRZRKR mogu da se naruče preko Instagram stranice izdavača kao i u bolje snabdevenim knjižarama.

Inače, Maja Cvetković, organizatorka festivala, izjavila je da je Rivs izuzetno skroman, te otkrila da su njegovi zahtevi bili vrlo jednostavni i skromni, što potvrđuje njegovu reputaciju kao pristupačnog i prizemljenog čoveka, što je već dobro poznato javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kijanu Rivs

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri - istakla je ona u emisiji "Ekskluziv", a zatim dodala:

- Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
gedža

28.06.2024 20:16

Slušaj, "čiste peškire", koje foliranje. Gotivim ga mnogo. Dolaziš u hotel od 5 zvezdica i ne verujem da bi ti dali bilo šta drugo osim čistih peškira , i to u neograničenom broju. Tamo, voziš se javnim prevozom, sediš na zidu i pušiš u nekom Njujorškom sokaku pore kontej era za đubre, a ovde? Čiste peškire. Pa pogledaj na šta vam liče centri LA-a , San Franciska itd, đubre leti na sve strane, a ne možeš da prođeš od ljudi pod uticajem opijata. Normalnih više nema po velikim gradovima i poggotovu poslovnim centrima. A u Šumadiji, čiste peškire. Predrasude su čudo al ajde može ti se.👎