SLAVNI GLUMAC ZLOSTAVLJAN U MLADOSTI: Odrastao u porodici punoj NASILJA, a onda ga je MUŠKARAC ISKORISTIO! Ovo su jezivi detalji!

Autor:

Zabava

30.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metju Mekonahi opisao svoje traume u autobiografiji!

SLAVNI GLUMAC ZLOSTAVLJAN U MLADOSTI: Odrastao u porodici punoj NASILJA, a onda ga je MUŠKARAC ISKORISTIO! Ovo su jezivi detalji!

Foto: youtube.com/printscreen

Kada se pogleda život slavnih holivudskih zvezda, lako je pomisliti da su oni imali sve što požele. Međutim, život Metjua Mekonahija otkriva potpuno drugačiju sliku. Glumac je otkrio da je odrastao u porodici punoj nasilja, svađa i trauma. Svakodnevno je bio svedok tuča svojih roditelja, a često je i sam bio žrtva fizičkog nasilja. Svoje traumatično detinjstvo opisao je u svojoj biografiji "Zelena svetla", koja je postala jedna od najprodavanijih knjiga u protekloj deceniji.

Borba sa traumama

Mekonahi je otvoreno govorio o svojim traumatičnim iskustvima, uključujući i seksualno zlostavljanje koje je doživeo kao tinejdžer. Iako su ova iskustva mogla da ga trajno traumatizuju, glumac je istakao da se nikada nije osećao kao žrtva i da je uspeo da pronađe pozitivne strane u svemu što je prošao. Ova otvorenost i hrabrost da se suoči sa svojim demonima, samo su dodatno osnažile njegovu ličnu priču.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Metju Mekonahi imao je tragičnu životnu priču

Porodični haos

U svojoj biografiji, Mekonahi je otkrio i detalje o turbulentnom odnosu svojih roditelja, koji su često prelazili granice fizičkog nasilja. Opisao je scene u kojima su se majka i otac fizički sukobljavali, ostavljajući ga i njegovu braću u strahu i traumi. Ovi detalji bacaju sasvim drugačije svetlo na sliku savršenog života holivudske zvezde. Njegov otac je njegovu majku prignječio uza zid, a ona ga je udarala po licu sa slušalicama telefona, te mu slomila nos. A tu nije bio kraj užasnim scenama. Glumac je opisao njihovu borbu u kojoj je majka u ruci držala nož, a otac bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok se Metju sa braćom krio iza kreveta. Kako je otkrio u biografiji, pali su na kuhinjski pod pod koji je bio preliven kečapom i krvi i tu počeli da vode ljubav.

- Bio je moj otac. Niko ili ništa ga nije moglo ubiti. Osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav sa vašom majkom' i to se dogodilo. Imao je srčani udar kada je dostigao vrhunac - otkrio je slavni glumac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slavni glumac je sve opisao u knjizu

Silovan u mladosti

- Kad sam imao 15 godina, prvi sam put bio ucenjen da imam intimne odnose s nekim. Bio sam uveren da ću završiti u paklu nakon smrti zbog polnih odnosa pre braka. Danas se samo nadam da to nije istina. Seksualno me je zlostavljao muškarac kad sam imao 18 godina. Držao me je onesvešćenog u zadnjem delu svog kombija - pisao je on.

Snaga uma

Iako je prošao kroz teška iskustva, Mekonahi je uspeo da pronađe snagu u sebi da se izbori sa svojim traumama. Njegova hrabrost da javno progovori o svojim iskustvima i da pronađe pozitivne aspekte u svojoj patnji, predstavlja inspiraciju za mnoge koji se bore sa sličnim problemima.

- Nikada se nisam osećao kao žrtva. Imam mnogo dokaza da se svet udružio da me učini srećnim - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading