"GOSPODI POMILUJ" U PREDNASTAVKU "IGRE PRESTOLA": Srbi šokirani nakon poslednje SCENE u seriji "Kuća zmaja"

Autor:

Zabava

01.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trenutak je izazvao veliku pažnju i diskusiju među gledaocima!

"GOSPODI POMILUJ" U PREDNASTAVKU "IGRE PRESTOLA": Srbi šokirani nakon poslednje SCENE u seriji "Kuća zmaja"

Foto: YouTube/printscreen/MAX

Kuća zmaja

Nakon dve godine čekanja, ljubitelji serije "Kuća zmaja" konačno su dočekali njen povratak na male ekrane početkom juna. Treća epizoda pod nazivom "Zapaljeni mlin" donela je neočekivano iznenađenje u vidu pojanja na srpskom jeziku u završnici, što je dodatno začinilo već napetu radnju. Radnja druge sezone "Kuće zmaja" donela je sve intenzivniji prikaz rata između Crnih i Zelenih, a junakinja Renira Targarjen, tumačena od strane Eme D Arsi, odlučuje se na hrabar korak. Prerušena u Kraljevu luku, ona odlazi u susret nekadašnjoj prijateljici Alisent Hajtauer, koju tumači Olivija Kuk, s namerom da spreči dalje krvoproliće u kraljevstvu.

Republika

Foto: YouTube/printscreen/MAX

Scena u kojoj se čuje "Gospodi pomiluj"

Susret u Velikoj Beilorovoj septi

Susret ove dve snažne ženske karaktere odigrao se u Velikoj Beilorovoj septi, poznatoj iz serije "Igra prestola", što je dodatno oduševilo fanove koji su se rado vratili u dobro poznati fiktivni svet. Renira zatiče Alisent na molitvi, ali nažalost, njen pokušaj da spreči mešanje zmajeva u eskalaciju ratnih sukoba neće uroditi plodom. U jednom trenutku napetog razgovora, iznenada se čuje bogoslužbeni stih na tečnom srpskom jeziku: "Gospodi pomiluj". Ovaj trenutak je izazvao veliku pažnju i diskusiju među gledaocima, posebno zbog neočekivanog korišćenja srpskog jezika u ovom kontekstu, a možete ga pogledati u nastavku.

Razrešenje dileme oko Gvozdenog prestola

Pored ovog iznenađenja, serija je donela i razrešenje dileme oko toga kome je Viseris Targarjen, tumačen od strane Pedi Konsidajn, namenio Gvozdeni presto. Iako su gledaoci već imali određene informacije, sada je jasno da se sukob "Crnih i Zelenih" nastavlja, te da je prekasno za povlačenje. Sva ova uzbuđenja u trećoj epizodi "Kuće zmaja" ostavila su gledaoce u nestrpljenju iščekivanja nastavka serije, koja se već sada može pohvaliti neočekivanim preokretima i uzbudljivom radnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading