ŠOK! GLUMAC IZNENADA PREMINUO U 39. GODINI! Otkriven uzrok smrti!

Autor:

Zabava

03.07.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Falko Oksenkneht se proslavio ulogom u seriji "Berlin dan i noć"

ŠOK! GLUMAC IZNENADA PREMINUO U 39. GODINI! Otkriven uzrok smrti!

Foto: Pixabay

Sveća

Nemački glumac Falko Oksenkneht iznenada je preminuo u 39. godini. Tužnu vest saopštila je njegova partnerka objavom na društvenim mrežama, kojom je šokirala javnost budući da ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

- Nažalost, iznenada nas je napustila naša najdraža osoba - saopštila je njegova partnerka i time potvrdila tužnu vest.

Na zvaničnom Instagram profilu serije "Berlin - dan i noć", koja je proslavila Falka Oksenknehta, ekipa serije oprostila se od glumca.

 

 

Nadali smo se da glasine neće biti potvrđene, ali sada je tužna vest povrđena. Šokirani smo i iznenađeni zbog smrti našeg cenjenog kolege Falka Oksenknehta. Postao je poznat po ulozi u "Berlin- dan i noć“, koju je sa velikom strašću igrao dugi niz godina. Naše misli su sa njegovom porodicom i prijateljima tokom ovog teškog perioda. Falko, uvek ćeš biti u našim srcima - istaknuto je u objavi.

Prema pisanju nemačkih medija, glumac je doživeo srčani udar. On je pronađen u beživotnom stanju u svom stanu, a prema prvim nalazima, navodi se da je smrt nastupila iznenadno i da ga je izdalo srce.

"Berlin - dan i noć" je nemačka rijaliti sapunica, koja prikazuje ljude različitih generacija - od tinejdžera do odraslih. Svi oni žive u raznim krajevima Berlina, a rijaliti prikazuje kako se bave svojim svakodnevnim problemima. Radnja i njeni likovi su izmišljeni, a uloge uglavnom tumače glumci amateri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading