BIĆE KRVI! Objavljene PRVE FOTOGRAFIJE iz nastavka filma "Gladijator", Denzel Vošington SAV U ZLATU, Pedro Paskal ZAVITLAO KOPLJEM!

Autor:

Zabava

04.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnja novog filma odvija se nekoliko decenija nakon Maksimusove smrti.

BIĆE KRVI! Objavljene PRVE FOTOGRAFIJE iz nastavka filma "Gladijator", Denzel Vošington SAV U ZLATU, Pedro Paskal ZAVITLAO KOPLJEM!

Foto: Jutjub/ Paramount Movies

Posle 24 godine od premijere kultnog filma "Gladijator" u bioskope stiže nastavak ovog epskog spektakla u režiji Ridlija Skota. Ipak, u njemu nećemo videti Rasela Kroua, koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta zahvaljujući glavnoj ulozi rimskog generala Maksimusa, a sada su isplivale prve fotografije iz "Gladijatora 2".

Prvi trejler najavljen je za sredinu jula, a svetska premijera najiščekivanijeg filma godine zakazana je za 22. novembar. 

U snimanje ovog filma uloženo je preko 310 miliona dolara, što ga, za sada, čini najskupljim filmom u istoriji, a konačno su objavljene prve fotografije na kojima vidimo Pola Meskala, Pedra Paskala, Denzela Vošingtona, Džozefa Kvina i Koni Nilsen u akciji. Tačnije, Denzel Vošington igra Makrinusa, trgovca oružjem, i jedan je od novih likova koji će osvežiti i nastaviti priču o "Gladijatoru". 

 

 

Nakon uspeha svog prvog filma iz 2000. godine, u kome je glavnu ulogu igrao Rasel Krou, reditelj Ridli Skot se vraća u gladijatorsku arenu sa predstojećim nastavkom u kome je fokus na Meskalu koji igra sina rimske carice Lusile. Radnja novog filma odvija se nekoliko decenija nakon Maksimusove smrti.

Poznato je da je film sniman na Malti, u Maroku i u Velikoj Britaniji. Izvori koji su prisustvovali probnoj projekciji u aprilu navode da su akcione scene u "Gladijatoru 2" izuzetno krvave. 

Film "Gladijator 2" takođe režira Ridli Skot, prema scenariju koji je napisao Dejvid Skarpa, a nedavno se oglasio i Rasel Krou koji je dao svoj sud o nastavku ostavrenja koje ga je proslavilo.

Malo mi je neprijatno zbog činjenice da prave još jedan deo jer sam, naravno, mrtav i nemam pravo da govorim šta će biti urađeno. Ali čuo sam nekoliko stvari i pomislio "Ne, ne, ne, to nije u moralnom putovanju tog konkretnog lika". Ali ne mogu ništa da kažem, nije na meni. Videćemo kako će ispasti - priznao je Krou, pa dodao:

Počeo sam da se prisećam godina u kojima sam bio kada sam snimio taj film i sve stvari koje su usledile nakon njega, taj film mi je otvorio vrata. Moram da budem iskren, definitivno osećam melanholiju, ali i ljubomoru - dodao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading