PREMINUO MLADI GLUMAC! Zbog ovoga se samo srušio, kolege i fanovi se opraštaju širom sveta!

Autor:

Zabava

06.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Heslin će zauvek ostati upamćen po svojoj ulozi u popularnoj seriji "Lioness".

PREMINUO MLADI GLUMAC! Zbog ovoga se samo srušio, kolege i fanovi se opraštaju širom sveta!

Foto: Pixabay

Preminula legenda NBA scene

Mladi glumac Majk Heslin preminuo je u svojoj 30. godini, iznenada, od srčanog udara 2. jula 2024. godine. Ova tužna vest potvrđena je od strane njegovog supruga Skota Dinama, ostavljajući mnoge u šoku i tuzi. Heslin je nedelju dana bio hospitalizovan i hrabro se borio, ali nažalost, izgubio je bitku. Ova vest je potresla mnoge, kako javne ličnosti tako i njegove fanove širom sveta.

Foto: Printscreen/Youtube

Majk Heslin

 

Majk Heslin će zauvek ostati upamćen po svojoj ulozi u popularnoj seriji "Lioness". Njegova izvanredna gluma i doprinos ovoj seriji ostavili su dubok trag kod publike. Ova vest je posebno pogodila ljubitelje serije, koji su se vezali za lik koji je Heslin tumačio.

Foto: Printscreen/Youtube

Majk Heslin

 

Heslinova smrt je podsetnik na to koliko je važno brinuti se o svom zdravlju, bez obzira na godine. Srčani udari mogu da pogode ljude u svakom dobu, te je važno obratiti pažnju na prevenciju i redovne lekarske preglede.

 

Foto: Printscreen/Youtube

Majk Heslin

 

 

Nakon objavljivanja vesti o Heslinovoj smrti, javile su se brojne javne ličnosti i fanovi kako bi izrazili saučešće i sećanje na talentovanog glumca. Mnogi su istakli njegov doprinos umetnosti i izrazili tugu zbog preranog odlaska. Ovaj gubitak će sigurno ostaviti veliku prazninu u filmskoj industriji i među njegovim kolegama.

Heslinov suprug, Skot Dinamo, takođe je bio meta brojnih poruka podrške i saučešća. Njihova ljubavna priča bila je inspiracija mnogima, te je ova vest posebno dirnula mnoge ljude.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading