POČINJE SUĐENJE ALEKU BOLDVINU ZA UBISTVO HALINE HAČINS! Preti mu zatvorska kazna, a evo koliko bi glumac mogao da provede IZA REŠETAKA!

Autor:

Zabava

09.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom snimanja filma "Rust" 2021, glumac je pucao na snimateljku iz rekvizita u kojem je bio pravi metak.

POČINJE SUĐENJE ALEKU BOLDVINU ZA UBISTVO HALINE HAČINS! Preti mu zatvorska kazna, a evo koliko bi glumac mogao da provede IZA REŠETAKA!

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je sudija iz Novog Meksika odlučio da Alek Boldvin ipak ide na suđenje za ubistvo iz nehata, slavni glumac danas će se naći pred licem pravde. Glumac se tereti za ubistvo snimateljke Haline Hačins na snimanju filma "Rust" 2021. godine. Kako piše Sky News, suđenje će početi danas, a ako Boldvina proglase krivim, preti mu do 18 meseci zatvora.

Prvog dana suđenja biće odabrano 12 porotnika, a zatim i izneti dokazi o celom slučaju. Branje sudija porotnika bi moglo da traje i ceo dan, a sutra bi trebalo da se čuju uvodne reči tužioca i odbrane. U slučaju da se porota brzo odabere, izjave bi mogle biti pomerene za danas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mesto ubistva

Kako pišu strani mediji, tužioci imaju dve mogućnosti za dokazivanje. Jedna od njih se temelji na nemarnom korištenju vatrenog oružja, dok se druga zasniva na dokazivanju sumnje da je glumac u potpunosti zanemario sigurnost drugih.

Na popisu svedoka je 12 ljudi, koji su bili prisutni tog kobnog dana na setu. Među njima su i policijski i FBI inspektori. Kao potencijalni svedok je navedena rekviziterka Hana Gutjerez, koja je takođe među optuženima u ovom slučaju i koja je već osuđena na 18 meseci zatvora. 

Republika

Foto: Luis Sánchez Saturno / AFP / Profimedia

Hana Gutjerez

U pucnjavi je ranjen i reditelj i scenarista Džoel Souza, koji će takođe svedočiti na suđenju. Potencijalni svedok obrane je pomoćnik reditelja i koordinator sigurnosti Dejv Hals, koji je dobio uslovnu kaznu od šest meseci nakon što je priznao krivicu za nemarno korištenje smrtonosnog oružja.

Boldvina će na suđenju zastupati Luke Nikas i Aleks Spiro, poznati advokati iz Njujorka, koji su zastupali i Ilona Maska, Džej Z-ija i druge zvezde u njihovim sporovima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading