PREMINUO SLAVNI GLUMAC I FITNES INSTRUKTOR! Tragične vesti stigle posle proslave rođendana!

Autor:

Zabava

13.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričard Simons izgubio životnu bitku u 76. godini!

PREMINUO SLAVNI GLUMAC I FITNES INSTRUKTOR! Tragične vesti stigle posle proslave rođendana!

Foto: Pixabay

Sveća

Legendarni fitnes instruktor, glumac i producent Ričard Simons preminuo je danas u svojoj kući u Los Anđelesu u 76. godini, prenosi Dailymail. Smrt je usledila dan nakon rođendana. Simons je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je za svoj 76. rođendan objavio poruku svojim fanovima na Fejsbuku koja je glasila: 'Hvala... Nikada u životu nisam dobio toliko poruka za svoj rođendan!' Ovo jasno pokazuje koliko je Simons bio voljen i koliko je imao posvećenih fanova.

Ričard Simons je dospeo u žižu javnosti 1970-ih i 80-ih kada je otvorio brojne teretane i pravio video snimke o fitnesu. Njegov rad je imao veliki uticaj na popularizaciju vežbanja i zdravog načina života, a mnogi ljudi su kroz njegove programe pronašli inspiraciju da se posvete redovnom vežbanju.

Simons će ostati upamćen kao osoba koja je svojim entuzijazmom i energijom motivisala ljude širom sveta da se bave fizičkom aktivnošću. Njegova poruka ljubavi i pozitivne energije će zauvek ostati deo nas, a njegovo nasleđe će živeti kroz sve one koje je inspirisao da vode zdrav život.

Odlazak Ričarda Simonsa ostavlja prazninu u fitnes svetu, ali će njegovo nasleđe nastaviti da inspiriše ljude širom sveta da se brinu o svom fizičkom zdravlju. Njegova energija i posvećenost fitnesu će ostati zapamćeni kao deo istorije ove oblasti, a njegovi saveti će i dalje biti izvor motivacije za mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading