"OSTALA SAM BEZ KOSE, OBRVA I TREPAVICA" : Britni Spirs obelodanila DRAMATIČNU PRIČU o INCIDENTU u kome se umalo nije cela SPALILA!

Autor:

Zabava

01.10.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica optužila obezbeđenje da nije pravilno osvetlilo kamin.

"OSTALA SAM BEZ KOSE, OBRVA I TREPAVICA" : Britni Spirs obelodanila DRAMATIČNU PRIČU o INCIDENTU u kome se umalo nije cela SPALILA!

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Poznata pevačica Britni Spirs podelila je sa svojim obožavaocima na Instagramu dramatičnu priču o tome kako je jedva izbegla potencijalno fatalnu nesreću pre šest meseci.

Ona je optužila svoje obezbeđenje da nije pravilno osvetlilo kamin, zbog čega je ostala bez trepavica.

 

 

Britni je opisala trenutak u video snimku gde je forsirala britanski akcenat:

- Bila sam u svojoj sobi, upalila sam vatru i odjednom je eksplodirala u mom licu.

Takođe je otkrila da nije prvi put da joj se kamin "pogrešno ponašao", napominjući da obično svoje obezbeđenje "pozove da je upali". Nastavljajući svoju priču, Britni je rekla:

- Ali ovaj put, samo sam bacila sve unutra, i bukvalno mi je eksplodiralo u licu... Odnelo je sve moje trepavice, obrve i ove kratke pramenove? To je od... Sva moja kosa je prštala.

Pevačica je takođe izrazila strah da je zadobila teške opekotine, razmišljajući da bi možda trebalo da hitno ode u "Hitnu pomoć" jer joj je "lice bilo, kao, u plamenu".

Opisujući intenzivan bol koji je osećala nakon vatrene nezgode, rekla je:

- Bolelo me je dodirnuti telefon. Bolelo me je staviti led na lice. BoLelo me je da me išta dotakne. Ovo je trajalo šest ili sedam sati. Bol nikada nije prestala. Bilo je toliko, toliko, toliko loše.

Kako bi se nosila sa agonijom, Britni je spomenula da je posegla za analgeticima kako bi zaspala, priznajući:

- Da, bilo je stvarno loše.

Međutim, ona je uverila svoje pratioce da se sada oporavila, zaključujući sa pozitivnim stavom:

- Sada je sve dobro!

Ranije, Britni je otvorila dušu o još jednom požaru prošle godine kada je slučajno zapalila svoju kućnu teretanu svećama, kasnije prikazujući svojoj publici na Instagramu izgorele ostatke. Britni se razvela od svog supruga prošle godine, samo godinu dana nakon njihovog venčanja.

Republika

Foto: Foto Instagram/madonna

SemAšgari i Britni Spirs razveli su se sam godinu dana nakon venčanja

Dva meseca nakon razdvajanja, Britni je objavila svoju ispovest pod nazivom "Žena u meni". Iako je pevačica nazvala Sema Asgarija "darom od Boga" u knjizi, on je otkrio da je nikada neće pročitati. Govoreći za The Hollywood Reporter, glumac je rekao:

- Nisam pročitao knjigu jer sam bio tu.

Takođe je govorio o svojoj posvećenosti privatnosti, aludirajući na NDA.

- Ako je moj život privatnost, onda je privatnost. To je nešto što ću uvek poštovati, bez obzira na bilo kakav sporazum ili ne. To su vrednosti koje imam - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading