IMA LI OVA ŽENA KUĆU?! Poznatu SRBOMRZITELJKU razapinju na društvenim mrežama zbog OVOGA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica ponovo iznenadila!

IMA LI OVA ŽENA KUĆU?! Poznatu SRBOMRZITELJKU razapinju na društvenim mrežama zbog OVOGA! (GALERIJA)

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Dua Lipa, britanska pevačica albanskog porekla, našem narodu je poznata po svojim kontroverznim izjavama i stavovima o tzv. Velikoj Albaniji i pokazivanju simbola dvoglavog orla.

U svetu, pevačicu često prozivaju zbog drugih stvari. Svojevremeno su je izvrgivali ruglu zbog manjka energije na sceni, zbog čega je ona počela da posvećuje više pažnje plesnim koracima.  Tada je i nastala famozna fraza „Go girl give us nothing“, (napred, devojko, ne daj nam ništa prim.prev.), koja je vrlo brzo  postala viralna.

Danas, pevačica se nalazi na meti kritika fanova zbog toga što stalno putuje, a, kako im se čini, ne posvećuje dovoljno pažnje svojoj karijeri. Česta su pitanja na društvenim mrežama „da li Dua Lipa uopšte ima kuću?“. 

Samo u 2023. godini pevačica je letovala skoro devet meseci. U januaru je posetila Pariz i Madrid, Barselonu u februaru, Nju Jork, Jamajku i Ibicu u martu, Kan u maju, našu južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju u jučlu, Grčku, Albaniju i gradove na Mediteranu u avgustu, putovala je širom Evrope u septembru, a zatim odmarala kod kuće u oktobru, da bi u novembru posetila Dansku i Indiju u decembru. Čak je i svoju modnu kolekciju u saradnji sa modnom kućom Versaće nazvala „La Vacanza“ (odmor na italijanskom).

Sličan trend nastavio se i u 2024. godini, kad je skoro svakog meseca putovala i to sa svojim novim dečkom. Kad su je upitali za ovo, pevačica je pobesnela.

- Naravno da idem na j*beni odmor nakon godine gde sam samo išla u studio. Dokle god ispunjavam svoje rokove, radim svoj posao, nalaziću način da se relaksiram. Radiš mnogo i odmaraš mnogo. Zašto da ne? – izjavila je tada pevačica.

"Radi li ona nešto, osim što putuje?", "Eh, da mi je njen život", "Dua, hajde da se menjamo", "Odakle joj para za sva ova putovanja", "Ona živi život koji želim", "Ima li ona kuću?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading