"NIJE PRESTAJAO DA ME ZOVE": Uznemirujuća ispovest biše verenice nastradalog Lijama Pejna, "MORALA SAM DA ANGAŽUJEM ADVOKATE" (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2024

02:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvao je čak i njenu majku

"NIJE PRESTAJAO DA ME ZOVE": Uznemirujuća ispovest biše verenice nastradalog Lijama Pejna, "MORALA SAM DA ANGAŽUJEM ADVOKATE" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/mayahenry

Bivši član benda One Direction, Lijam Pejn, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela. Policija je potvrdila informaciju o smrti, dodajući da je Lijam imao samo 31 godinu u trenutku nesreće.

Pismo od advokata

Njegova bivša verenica, Maja Henri, navodno je optužila bivšeg člana grupe One Direction da je više puta kontaktirao nju i članove njene porodice, nekoliko dana pre njegove smrti.

Prema pisanju Dejli mejla,  advokati poznate manekenke uputili su Pejnu, u njeno ime, pismo o obustavi radnji. U pitanju je pravni dokument koji šalje advokat u ime klijenta, a kojim se zahteva da druga strana odmah prestane sa određenim radnjama (npr. uznemiravanjem, kršenjem prava, klevetom), i da odustane od daljeg takvog ponašanja, inače bi mogli da uslede pravni postupci.

- Maja Henri je prošle nedelje izdala pismo o obustavi radnji prema Lijamu Pejnu nakon pojave novih i zabrinjavajućih informacija -  saopštio je njen pravni tim za medije.

Koristio fanove za napad

Početkom meseca, 23-godišnja manekenka je u snimku na TikToku tvrdila da je Pejn pribegao različitim ekstremnim merama da bi stupio u kontakt s njom nakon njihovog burnog raskida, uključujući i "korisćenje" svoje baze fanova protiv nje.

- Od trenutka kad smo raskinuli, ne prestaje da mi šalje poruke, stalno mi zvoni telefon, i to ne samo s njegovog broja. Koristi različite brojeve, tako da nikad ne znam odakle dolazi -  izjavila je Henri.

- Pravi nove iCloud naloge kako bi mi slao iMessage poruke – uvek je neki novi iCloud nalog. Svaki put kad mi se novi nalog pojavi na telefonu, pomislim: 'Evo opet.'"

- Takođe, šalje mi mejlove... i ne samo meni, već i mojoj mami zvoni telefon. Da li vam to deluje kao normalno ponašanje?

Bivši par je započeo vezu 2018. godine, nakon što je Pejn okončao vezu sa pevačicom Šeril Kol. Pejn je zaprosio Maju 2020. godine, ali su raskinuli veridbu u aprilu 2022. godine, nakon što ga je ona optužila za prevaru.

Bio sa devojkom

Poznati pevač je neposredno pre tragedije bio u društvu svoje devojke, Kejt Kesi, sa kojom je boravio u Argentini.

Problemi sa mentalnim zdravljem

Prema pisanju nekih medija, Lijam Pajn je imao problema sa mentalnim zdravljem neposredno pre svoje smrti u sredu.

Svedoci su izjavili za TMZ da se bivši član popularnog benda One Direction ponašao "nekontrolisano" u lobiju hotela u Argentini, gde je bio gost. Navodno je u trenutku besa razbio svoj laptop, a osoblje je bilo primorano da ga fizički vrati u njegovu sobu.

Lokalni mediji, uključujući list La Nacion, preneli su da je policija obaveštena o "agresivnom muškarcu koji je mogao biti pod uticajem droge ili alkohola" u hotelu.

Oko 17 časova po lokalnom vremenu, Pajn je pao sa balkona svoje sobe koja se nalazila na trećem spratu. Još uvek nije poznato da li je ovaj tragični događaj bio slučajan ili nameran.

Ova šokantna vest potresla je obožavaoce širom sveta, dok zvanične informacije o okolnostima incidenta tek treba da budu objavljene.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading