POSLEDNJA FOTOGRAFIJA STRADALOG PEVAČA LIJAMA PEJNA! Evo šta se dešavalo nekoliko sati pre jezive tragedije!

Autor:

Zabava

18.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Majklu Fleišmanu iz Sjedinjenih Država, čuo je razgovor i opisao Pejnovo ponašanje kao "divlje" tokom sukoba sa nepoznatom ženom.

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA STRADALOG PEVAČA LIJAMA PEJNA! Evo šta se dešavalo nekoliko sati pre jezive tragedije!

Foto: www.profimedia.rs

Muzičar Lijam Pejn navodno se upustio u žučnu raspravu oko novca sa nepoznatom ženom u lobiju hotela Casa Sur, samo nekoliko sati pre nego što je pao sa balkona u Argentini i tragično preminuo, kako je ekskluzivno izvestio Dejli Mejl.

 Prema Majklu Fleišmanu iz Sjedinjenih Država, koji je takođe boravio u hotelu u to vreme, čuo je razgovor i opisao Pejnovo ponašanje kao "divlje" tokom sukoba sa nepoznatom ženom.

Fleišman tvrdi da je Pejn rekao ženi: "Daću ti 20 hiljada dolara samo zato što mogu. Imam 55 miliona dolara i volim da pomažem ljudima".

 

 

Situacija je opisana kao "veoma napeta", sa ženom koja je govorila na španskom jeziku menadžeru hotela, koji je potom preveo njene reči Pejnu. Fleišman je dodao da je Pejn delovao vidno uzrujano, pokazujući preteranu energiju i stalno hodajući. Njegovo ponašanje je delovalo da uznemirava ženu, a prema rečima Fleišmanove majke, ona je delovala pomalo zabrinuto, što je prenela britanskom tabloidu.

Foto: YouTube Printscreen/ThePressDemocrat

Lijam Pejn

 

Rebeka iz Vašingtona, koja je takođe boravila u hotelu i susrela se sa muzičarem, opisala je njegovo "čudno ponašanje" Dejli Mejlu.

Ona je pomenula da je jedna od njenih prijateljica trebala biti u istom apartmanu kao Pejn, ali se do popodneva nije odjavila, iako je trebalo to učiniti ujutru. To je izazvalo zabrinutost među osobljem, pojačano Pejnivim postupcima. Navodno, uhvatio je devojku u liftu i pretvarao se da je guši, a kasnije, u lobiju, glasno je psovao dok je čitao svoje emailove i počeo da udara pod sa svojim laptopom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading