PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON TRAGEDIJE! Devojka preminulog Lijama Pejna viđena u ŠOK-IZDANJU!

Autor:

Zabava

21.10.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Kesidi uslikana kako obavlja kupovinu!

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON TRAGEDIJE! Devojka preminulog Lijama Pejna viđena u ŠOK-IZDANJU!

Foto: Tanjug/AP

Lijam Pejn, nekadašnji član pop benda One Direction, preminuo je u Buenos Ajresu 17. oktobra ove godine od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, koje su nastale usled pada sa balkona hotela na trećem spratu. Njegova devojka Kejt Kesedi prvi put je viđena od njegovog tragičnog pada u javnosti, a njen izgled je izazvao pažnju mnogih.

Republika

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Lijam i Kejt

Kejt Kasidi, 25-godišnjakinja, bila je viđena kako obavlja kupovinu u Velingtonu, Floridi, sa prijateljima. Fotografije su pokazale da je Kejt bila van sebe od tuge dok je napuštala prodavnicu "Jake's pet supplies". Nije nosila šminku, već je bila obučena u trenerku, Dior sandale i preveliku majicu. Ove slike su napravljene samo nekoliko sati nakon što je vest o Lijamovoj smrti obišla svet, a možete ih pogledati klikom na link OVDE.

U petak, Kejt se obratila svojim pratiocima na Instagramu gde je izrazila svoju tugu. Napisala je: 

- Ništa u proteklih nekoliko dana nije delovalo stvarno. Molim vas da mi pružite milost i prostor da ovo prođem privatno. Lijame, moj anđele. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja svog života. Volim te, Lijame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)

 

Podsećanja radi, Par je otputovao u Argentinu kako bi prisustvovao nastupu Niala Horana, Lijamovog prijatelja iz benda One Direction. Nakon produženog boravka u Južnoj Americi, Kejt je odlučila da se vrati kući, ostavljajući Lijama u Argentini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading