UMRLA ZVEZDA SERIJE "ČUVARI PLAŽE" Prijatelj otkrio šta se dogodilo neposredno pred njegovu SMRT!

Autor:

Zabava

22.10.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo omiljeni spasilac iz serije "Čuvari plaže!"

UMRLA ZVEZDA SERIJE "ČUVARI PLAŽE" Prijatelj otkrio šta se dogodilo neposredno pred njegovu SMRT!

Foto: www.profimedia.rs

Glumci iz čuvene serije Čuvari plaže

Majkl Njuman, glumac koji je postao poznat po ulozi spasioca Majka Njumena u popularnoj seriji "Čuvari plaže", preminuo je u 68. godini nakon borbe sa Parkinsonovom bolešću, koja mu je dijagnostikovana 2006. godine. Njuman je bio jedini član ekipe "Baivatch" koji je zapravo bio pravi spasilac, a pojavio se u impresivnih 150 epizoda emisije, što je broj koji je nadmašio gotovo sve osim glavne zvezde Dejvida Haselhofa.

Pored uloge u "Čuvarima plaže", Njuman je bio vatrogasac sa punim radnim vremenom, a nakon završetka emisije 2001. godine, vratio se vatrogastvu i nastavio da se bavi ovim pozivom punih 25 godina, sve do odlaska u penziju.

Majkl Njuman je dobio dijagnozu Parkinsonove bolesti sa 50 godina, a njegov život sa ovom bolešću bio je tema filma "After Baywatch: Moment in the Sun", koji istražuje život glumačke ekipe nakon završetka popularne emisije.

Tužnu vest je danas potvrdio njegov bliski prijatelj Met Felker, koji je nedavno režirao Hulu dokumentarce o "Čuvarima plaže". Pokojni glumac preminuo je "od srčanih komplikacija" u nedelju uveče, okružen svojom porodicom i prijateljima".

- Video sam Majka poslednji put kada je bio pri svesti i pogledao me na njegov tipičan način i rekao: "Stigao si na vreme" - izjavio je Felker za People.

Njumen je bio jedini član glumačke ekipe "Čuvara plaže"koji je bio spasilac u stvarnom životu. Pojavio se u 150 epizoda serije, najviše od svih glumaca ne računajući Dejvdia Haselholfa.

Njuman je ostavio neizbrisiv trag u svetu zabave, kako kroz svoju ulogu u "Čuvarima plaže", tako i kroz svoj hrabri rad kao vatrogasac i hrabro suprotstavljanje Parkinsonovoj bolesti. Svojim prisustvom i radom, ostavio je dubok pečat koji će ostati upamćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading