OPŠTI HAOS ZBOG LIJAMA PEJNA U SRBIJI: Sve prijavljeno policiji! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi fan grupa odlučili da se okupe!

OPŠTI HAOS ZBOG LIJAMA PEJNA U SRBIJI: Sve prijavljeno policiji! (GALERIJA)

Foto: Tanjug/Vianney Le Caer (INVL)/Schutterstock

Bivši član benda One Direction, Lijam Pejn, tragično je preminuo u 31. godini nakon što je pao s trećeg sprata hotela "CasaSur" u Buenos Ajresu, Argentina, prošle srede. Prema najnovijim toksikološkim nalazima, u njegovom organizmu pronađeni su tragovi više vrsta droga, uključujući i tzv. "pink kokain" – mešavinu metamfetamina, ketamina i MDMA. Argentinske vlasti trenutno istražuju njegovu smrt kao "nerazjašnjenu" i pokušavaju da identifikuju dilera koji mu je te večeri obezbedio drogu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

U telu Lijama Pejna pronađen je roze kokain

Fanovi širom sveta tuguju za Lijamom, a članovi njegovih fan grupa iz Srbije odlučili su da se okupe u subotu, kako bi odali počast tragično nastradalom pevaču. Naime, jedna korisnica društvene mreže Iks objavila je tačno vreme i mesto okupljanja, te istakla da je skup prijavljen policiji.

- Dođite da zajedno odamo počast Lijamu. Donesite cveće, slike, poruke, sveće, balone sa helijumom, zvučnike, gitare... Kada - subota 26.10. u 16 časova. Gde - Kalemegdan, Beograd, "Ribar" fontana. Ne brini, Pejno, čuvaćemo Beru (njegovom sinu) leđa - napisala je, pa dodala:

- Takođe, za sve vas koji mi šaljete poruke privatno - skup je prijavljen policiji unapred, sve je regulisano i sve će biti okej, ne brinite. Dođite u što većem broju - dodala je.

Podsećanja radi, Lijamovo telo neće biti predato njegovom ocu, Džefu Pejnu, dok se sve analize ne završe. Prema pravnim izvorima, Džef planira da ostane u Buenos Ajresu dok ne bude mogao da lično vrati telo svog sina u Veliku Britaniju. Očekuje se da će sahrana biti održana u novembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading