NEZAPAMĆENI BLAM FILIPA CARA: Pokušao da PONIZI Dalilu, pa postao PREDMET SPRDNJE na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipa Cara urnišu na društvenim mrežama zbog blama!

NEZAPAMĆENI BLAM FILIPA CARA: Pokušao da PONIZI Dalilu, pa postao PREDMET SPRDNJE na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Filip Car je pre nekoliko dana "upao" u meč koji je Dalila Dragojević imala na društvenoj mreži TikTok, podržao njenog protivnika, a Dalila se iznervirala što je Filip proganja. Sinoć je pokušao da se opravda, a onda jednom izjavom izazvao lavinu komentara.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Filip Car

- Vi ste svedoci da sam izašao jednom iz "lajva" zbog te osobe, da je ulazila sa lažnog profila. Meda je dečko sa kojim igram, dečko koji meni uvek dođe. Ja sam prošao kroz njegov "lajv", ta druga osoba mi jue blokirana, bacio dečku vuka 5k i odmah izašao iz tog meča... Te priče propale, i osobe i voditeljke, tog propaliteta... - rekao je Car, pa nastavio:

- Ljudi stavljaju klipove gde na parfemima piše "Car", pa se mi ne obaziremo na to, ne dajemo reklamu... - dodao je Filip.

 

 

Ovo je izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama i skoro svi su počeli da se podsmevaju Caru zbog toga. Naime, na jednoj od Dalilinih objava se video parfem na kojem piše "car", samo zbog toga što je ovo parfem koji se koristi za automobile, koji se na engleskom pišu car.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Filip Car

"Car reče da Dalila kači parfem na kojem piše Car, kad ono car/auto, jer je u pitanju parfem za auto", "Kako su ga babe ukopale s snimkom, ja ne mogu, majke mi. Kaže Dalila ima parfem Car, poslali mu klip. Sada vi meni napišiti ko je glup, ko je gkuplji, podrška koja mu je to poslala ili on koji je pogledao klip i misli da ima parfem Car", "Kad čovek ne zna šta je sramota i blam na svom jeziku, kako da zna šta znači CAR na engleskom", "Misli da se ceo svet vrti oko njega", "Ovaj dečko je prolupao", "Sram je bilo, kako može da joj na mirisu za auto piše car", samo su neki od komentara na račun Filipa. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Filip Car i Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading