"RIBA MU NIJE LOŠA, MOŽE TROJKA" Deniz Dejm URNISALA Filipa Cara, pa besno PREKINULA emisiju zbog Janjuša! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od najpoznatijih starleta sa domaće javne scene, kao i nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", atrkativna Slovenka Deniz Dejm. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

- Baka Prase... Čula sam da mu je baš veliki, a ni riba mu nije loša, može čak neka trojka! 'Ajmo, se*s! Filip Đukić, za njega sam čula da mu mnogo mali, tako da korpa! Džordži, joj, da me ne oduva... (smeh) Za njega sam čula, ja to ne tvrdim, ali čula sam da je spretan sa jezikom. Može jedan se*sić - navodi poznata starleta, te nastavlja:

- Filip Car... Pa, da ste me pitali pre "Zadruge", rekla bih se*s, ali sada ništa više. Ugojio se preko 200 kilograma, šta će mi taj krompir u kaputu?! Mensur, je l' to Pavle Mensur? On je valjda veren, znaš da je nikad ne bih sa verenim čovekom ništa imala. Moram da mu dam korpu! Ali Mensur Ajdarpašić, videla sam njegov "alat" u rijalitiju, isto korpa! Desingerica mi deluje u sado-mazo fazonu, pa pošto voli da tuče ljude s patikom, uzela bih svoju štiklu i nabila bih mu je negde i pokazala mu šta zapravo znači gas!

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm u emisiji "Lično sa"

Međutim, kada je došao red na bivšeg korašakaša i rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Dejmova je pobesnela pred našom kamerom:

- Nisi mogao ružnijeg lika da mi staviš, ne možeš! Janjuš - nema ružnijeg i odvratnijeg čoveka, i spolja i iznutra. Korpa - povikala je Deniz u emisiji "Lično sa", a kakve nam još šokantne pikanterije otkrila, pogledajte detaljnije u video prilogu na vrhu teksta.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading