ŠA RAZBESNEO ĐEDOVIĆA, PA DOBIO PREKO NOSA: Dosta je bilo ćutanja, Marku pala roletna, reper nije smeo da zucne!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović je očitao bukvicu Nenadu Aleksiću Ša, koji se ponovo žalio na Mionu Jovanović.

ŠA RAZBESNEO ĐEDOVIĆA, PA DOBIO PREKO NOSA: Dosta je bilo ćutanja, Marku pala roletna, reper nije smeo da zucne!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Juče se u Eliti održala još jedna emisija "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević. U ovoj emisiji, Milan je spreman da zajedno sa učesnicima pogleda snimke ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli.

Nenad Aleksić Ša je još jednom pobesneo zbog druženja Mione Jovanović, njegove sadašnje izabranice, sa Miljanom Kulić, koja, kako on tvrdi, pokušava da im uništi vezu. Takođe mu je smetalo i njeno druženje sa Aneli Ahmić, koja Mionu huška protiv Ša i njihove veze.

On je napravio dramu, pa napustio emisiju i krenuo da Mioni drži predavanje, pa zabranio svaku komunikaciju sa njima, a kako joj je već uskratio kontakt sa Lepim Mićom, čini se da Miona uskoro neće moći da razgovara ni sa kim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Kako Miona nije želela da ispuni sve njegove želje i uslove, on ju je ostavio, a Marko Đedović je odlučio da mu kompletnu istinu kaže u lice i očita mu predavanje na temu ljubavi, s obzirom da, po svemu sudeći, Ša ima potpuno iskrivljenu sliku:

- Najveći pokazatelj ljubavi je poštovanje, ako te ne poštuje, ne voli te. Videćeš večeras... Ako se raspada, onda te voli - objasnio je Marko Đedović reper.

Ša je samo nemo slušao Đedovićevo izlaganje, a potom se vratio u spavaću sobu, gde je Mionu molio za pomirenje i malo ljubavi. Uveče su se oboje ponašali kao da se ništa nije dogodilo, a reper je nastavio da glumi sreću u ovom odnosu, koji je veoma nestabilan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading