STANISLAV "IZUDARAO" MAJU TOKOM DIVLJE AKCIJE: Hotel potpuno uništen, ona ga moli da prestane, jauče od bolova!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne može da isprati tempo Stanislava Krofaka.

STANISLAV "IZUDARAO" MAJU TOKOM DIVLJE AKCIJE: Hotel potpuno uništen, ona ga moli da prestane, jauče od bolova!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da budu sve glasniji. Trenutno borave u hotelu, pa imaju totalnu slobodu, međutim, čini se da je Krofak ponovo prešao granicu, pa mu je Maja skrenula pažnju.

Međutim, kako sada borave u hotelu, jer je Maja ovonedeljni vođa, a Stanislav njen omiljeni, pa su se totalno opustili, kao da kamere ni ne postoje. Krenuli su da divljaju u cik zore, a Marinkovićeva je bukvalno jaukala od bolova, iako Krofak nije mario za to, pa je samo dodatno udario po gasu:

 

- Svr**ću - rekla je Maja.

- Jao, to, srce moje - rekao je Stanislav.

- Ala si ti lud...Boli me - vikala je Marinkovićeva.

Podsećamo, tokom  emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je objasnio zašto Maja i Stanislav nemaju ljubomorne drame, odnosno, zašto su toliko lagani u odnosu. Kako su i mnogi gledaoci zaključili, Maji se Stanislav nije odmah dopao, već je oko na njega bacila tek nakon saznanja o njegovom burnom se*sualnom životu u spoljnom svetu, nakon čega je odlučila da se upusti u tu ljubavnu avanturu i sama isproba njegove veštine u krevetu.

- Ma, Maju ne zanima, on se njoj nije ni svideo, dok nije saznala da je manijak u krevetu - našalio se Milan Milošević.

- Nije istina, Milane, stvarno... Mi smo prošli sve faze, upoznavanje, muvanje... Takvi su nam odnosi, zato što smo oboje strastveni - pravdala se Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Hotel

19.04.2024 12:33

Uništen hotel potpuno ?? Kako ? Eno Maje celu noć roni suze od tuge zbog rođenja Carevog deteta, jezero preplavilo zbog Majinih suza i jauka a Rajsko ostrvo potopljeno malo od suza i od prepunjenog jezera. Maja vesla čamac po jezeru i tužno doziva bivšu ljubav, kao crna labudica ponosno se oplakuje svoju sudbinu. Strašno! Jezero buja i dalje zbog Mxminih suza i guge, opasnost preti i Beloj kući u kojoj lažu, mažu, prete, kradu, glume ljubav i jauču nad svojim životom. Vidim malopre da hotel mirno stoji a u krevdgu dvoje opuštenih ljudi sanja svoje snove. Pa, mašala! Lep prizor za od noćas namučene oči i uši gledaoca koji su svedočili lažima, licemerju, ludilu, podlostima, zluradosti, pretnjma ... Kako li je Šopićka jutros, trebalo je sve to preživeti?!