MAJA I STANISLAV PRKOSE MIONI I ŠA: Tokom nikad brutalnije svađe se ŽESTOKO DOHVATILI u emisiji - sve PUCA u programu uživo!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednima veselo, drugima preselo!

MAJA I STANISLAV PRKOSE MIONI I ŠA: Tokom nikad brutalnije svađe se ŽESTOKO DOHVATILI u emisiji - sve PUCA u programu uživo!

Foto: TV Pink/printscreen

Na samom početku današnje emisije "Gledanje snimaka" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša brutalno su zaratili i izneli brojne bljuvotine jedno o drugom, o kojima su do sad ćutali. Njihov haos pažljivo su pratili Maja Marinković i Stanislav Krofak koji su sve vreme sedeli zagrljeni na garnituri i pratili brutalnu svađu koja se dešava ispred njih. 

- Tebe boli Stanislav, a mene boli što sadašnji dečko, ja, zbog tebe ispaštam - rekao je Ša, a Maja je nekoliko puta dobacila da je sve to istina. 

- Stanislav odgovara na sva pitanja direktno - dodao je Milan Milošević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav prste svađu Mione i Ša

- Sve si ti u pravu, sve si ti lepo ukačio u glavi kako je i šta... Baš si sladak, ali ne kezi mi se tako - rekla je Maja svom dečku, dok su Miona i Ša ratovali, a onda nastavila da pljuje Mionu:

- Ova bi te namestila samo tako, a tako čedna i fina - komentarisala je Marinkovićeva Krofakovu bivšu devojku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Stanislav se ljube tokom svađe Mione i Ša

Inače, Ša je pukao nakon sinoćne svađe i dsvoju 20 godina mlađu devojku izvređao pred svima, ali mu ona nije ostala dužna. 

- Ja neću više da ćutim. Ja sam prema njoj davršen, kad legnemo u krevet sve je savršeno, idealno. Izjavljuje jedno, konstantna vređanja, rekla mi je da ne može dan kod mene i da čim izađemo ide kod mene. Ona hoće da se pos*re po tome i da kaže da sam ja taj koji priča o svemu. Ovo može jedino ako je ozbiljna glumica i lažov, a ne verujem da je to. Razlog zašto ona to radi je da se dodvorava bivšem dečki jer ona ne može da podnese da je on u vezi sa drugom devojkom. Juče je rekla kako ne može jedan dan bez mene. Nisam najgori, neče niko da pravi budalu od mene. Ne radim ja to iz čista mira, rekla mi je da se teram u p*čku materinu, a naravno da nisam ostao dužan - pričao je Ša. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađa

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

19.04.2024 19:14

Loš čovek, Krofak je budala. NI JEDNA NORMALNA NE BI GA NI POGLEDALA NAPOLJU ; pogotovu što je izreklamirao seksualne odnose, svinja ! Car je cveće u odnosu na njega. Niko lošiji ni ružniji od njega nije kročio u rijaliti. Do više je u dugovima, taman da mu Maja ( i njemu) plati dug za porez... Pa Majo, kako ti se nije upalila lampica ko je ovaj ... MIONA SE SPAASLA ZLA !!