ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE TARE I DANILA! Nakon jezivih slika NASILJA oglasio se i on: Bolje da kukaš, moliš i PLAČEŠ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka danas je zabrinula sve fotografijama koje je podelila na svom profilu na Instagramu!

ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE TARE I DANILA! Nakon jezivih slika NASILJA oglasio se i on: Bolje da kukaš, moliš i PLAČEŠ! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Nakon turbulentnog odnosa, Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su odlučili da se ponovo raziđu, a Danilo je rešio da javno progovori o njihovom razlazu. On ističe da se već duže vreme nisu slagali i da je došlo do eskalacije zbog dugotrajnog nerazumevanja i neslaganja.

Tara je danas podelila uznemirujuće fotografije, na kojoj pokazuje povrede na telu, uz poruku "stop nasilju nad ženama", a niko i dalje ne zna ko stoji iza ovog napada i šta se zaista dogodilo Simovoj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov podelila jezive fotografije

Nakon nje oglasio se i Danilo i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio njihove privatne poruke.

- Rekla sam ti možeš da kukaš i moliš za oprost, da se izvinjavaš, da pričaš sve kako je bilo... Istinu, ne laži - pisala je Tara Simov, a on je odgovorio:

- Pošalji mu ovo. Šta da pručam bre? - uzvratio je Danilo koji je pre toga poslao neki snimak na kom se nalazi Tara. 

- Danilo, nisi svestan šta ću ti uraditi od života. Belog dana nećeš videti, nasilniče... Belog dana - glasile su sledeće Tarine poruke, na koje je on uzvraćao smehom. 

- Ja ti kažem bolje po tebe da kukaš, moliš i plačeš i govoriš istinu, bolje po tebe... Ti biraš - poručila je Simova, a on je nastavio da se smeje. 

Podsećanja radi, Tara i Danilo imaju sina, koji trenutno boravi kod njega. 

- Ona je u Beogradu, ne čujemo se, ali pecnemo se na TikToku. Sin je kod mene, ona će dete moći da vidi, naravno. Dete je kod mene zato što mi je ovde i porodica, ali i familija i svi mi pomažu, a ona je u Beogradu sama i nema auto, vozačku i bilo bi joj sve teško. Dete će biti nedelju dana kod mene, pa kod nje - kaže on za Blic i dodaje da će sigurno vremenom uslediti i razgovor sa Tarom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading