UČESNICA ELITE DOHVATILA NOŽ! Naparavila LOM pred kamerama, pogled joj LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo doživela pomračenje!

UČESNICA ELITE DOHVATILA NOŽ! Naparavila LOM pred kamerama, pogled joj LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon intenzivnog sukoba u ranim jutarnjim satima, učesnica "Elite" Anđela Šparavalo donela je odluku da stavi tačku na svoj odnos sa cimerkom Bojanom Pavlovićem. Ovaj dramatični obrt događaja označava kraj njihove veze, a Anđela je danas odlučila da simbolično završi taj period svog života.

Upravo danas, nakon što se probudila, Anđela je odlučila da se oslobodi svih uspomena koje je čuvala sa Bojanom. Naime, ona je besno dohvatila nož i krenula sa ogledala da lomi sve predmete koji su ih podsećali na zajedničke trenutke, a zatim je krenula da skida slike sa zidova.

Inače, kako se može videti na kadrovima koje je zabaležila kamera u spavaćoj sobi, Šparavalo je bila vidno uznemirena, a pojedini gledaoci su bili mišljenja da je mlada učesnica doživela pomračenje uma.

"Ljudi, vidite njen pogled, kao psihopata", "Ova Anđela stvarno nije dobro", "Uništila se devojka skroz, gledam kako se ponaša i ne mogu verujem", "Da li je za kadar ili ne, ovo je užasno", samo su neki od komentara koji su ovanuli na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, majka učesnice "Elite" Anđele Šparavalo, Aleksandra, kaže da ćerki ima nameru da proži podršku i nakon haosa koji joj je priredila zbog veze sa Bojanom Pavlović, koju je sada nazvala žvalavom. Naime, Aleksandra tvrdi da je naslednici poslala predmet u znak podrške i kao poruku da je tu za nju, ma šta da se u prethodnom periodu dešavlao. 

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Majka Anđela Šparavalo šalje Bojanu Pavlović u zatvor

Neću da dajem nikakve duge izjave, samo želim da kažem da ja svoje dete ne želim da perem, već sam joj poslala narukvicu kao znak da sam uz nju. Acu sam podržala jer je uz moje dete, a žvalava Bojana neka nastavi da manipuliše sa Anđelom, jer kada izađe biće iza rešetaka - rekla je majka Anđele Šparavalo za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Шабац

22.04.2024 17:36

Браво Александра. За мајку и оца нема курве и лопова. То је наша српска изрека. Ви сте негде погрешили али шта сад,детету се прашта🙏

Nadica

22.04.2024 18:35

Anđela je prerazmažena, ali i odgojena u duhu svoje majke - potpuno je skinula ponašanje majke koje gleda celog života: manipuliše, laže, histeriše, plače bez suza, ucenjuje. Kakva majka, takva ćerka, a njen otac bi trebalo da se dobro zamisli!!!