PONIŽENJE VEKA U ELITI! Aneli priznala da i dalje voli Janjuša, svi su se ŠOKIRALI kada su saznali ISTINU!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se ponizila!

PONIŽENJE VEKA U ELITI! Aneli priznala da i dalje voli Janjuša, svi su se ŠOKIRALI kada su saznali ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnjeg porodičnog sastanka Aneli Ahmić navela je Marka Janjuševića Janjuša za najneljudniju osobu, a potom obrazložila i zbog čega ima takvo mišljenje. Ono što je sve šokiralo jeste da je Aneli priznala da i dalje voli Janjuša, ali da joj se zgadio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Dobar dan svima i gledaocima, po mom mišljenju, tri najneuljudsnije osobe, ima ih mnogo, ali Maja Marinković, na prvom mestu, najstrašnije me je vređala, mene, moju sestru, moju porodicu, vređa me najstrašnije, ovde smo ja i moj bišvi partner dobijali najstrašnije uvrede kada smo radili neke stvari, izazivala nas je i na fizički kontakt ovde, ali dovoljno je i to da kažem. Druga osoba je Milena, najstrašnije me je vređala, govorila mi je najgore stvari od početka, da sam kriminalac, da sam mafijaš, da imaš neku istinu o meni da izneseš. Treća osoba je Janjuš, naravno - priča Aneli, pa nastavlja:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Njega sam najviše ovde volela, posvetila sam mu ljubav, promenila sam iz korena, dala sam maksimum od sebe, tako da, on je mene razočarao, moram ga navesti ovde, jer je ispao prema mene kao nečovek, izvređao me je na najstrašniji način, uradio je ovde loše stvari, ja ću biti realna, ja ne znam zašto mene on nije naveo. Biću maksimalno iskrena, najviše sam ga volela, ali me je doveo do tog stadijuma da mi se zgadio. Emocija i dalje postoji i na neki način ga volim, šot se sinoć i pokazalo. On ne može ni sa kim da se meri, on je ovde koliko već godina, on je zaslužio te procente kao sinoć, ali prema meni si ispao takav - ispričala je Aneli Ahmić. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading